enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Beyazgül, Şanlıurfaspor’a moral verdi

Beyazgül, Şanlıurfaspor’a moral verdi
15.08.2021 11:06
0
A+
A-

Bolu Gerede’de 2. Etap kamp dönemini sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 2. etap kamp hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor’u Bolu Gerede’de ziyaret etti. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat’ın karşıladığı Başkan Beyazgül, hem yönetimle hem de futbolcularla bir araya geldi. Şanlıurfaspor’un kendisi için her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirten Başkan Beyazgül, futbolcularla bol bol sohbet ederek yeni sezon için başarılar diledi.

BEYAZGÜL: ŞANLI TAKIMIMIZIN BAŞARISI İÇİN HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

Yönetim ve futbolcularla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Beyazgül, yaptığı değerlendirmesinde “Takımımızı Bolu Gerede’de ziyaret ettik. Kulüp Başkanımız Emin Bey ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Büyükfırat ile birlikte futbolcu kardeşlerimizle sohbet ettik. Baktığımız zaman İnşallah başarı geliyor diye düşünebileceğimiz bir ekip gördük. Biz Şanlıurfa’da yöneticilerimizle birlikte bir ekip ruhu oluşturmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki bundan Şanlıurfa kazanır. İnşallah bunu sağlayacağız. Bu takım sadece benim veya Emin beyin de takımı değil, bu takım tüm Şanlıurfa’nın takımı. Şanlı takımımızın başarısı için de her zaman destek olacağız” dedi.

YETİM: HERKESİ ŞANLIURFASPOR’A DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ise Başkan Beyazgül’ün her zaman takıma destek çıktığını belirterek diğer tüm ilçe belediye başkanları, mülki amirler ve siyasi isimlerin de aynı duyarlılığı göstermesini dile getirdi.

Başkan Yetim yaptığı değerlendirmesinde “Büyükşehir Belediye Başkanımız sağ olsunlar bugün de bizleri yalnız bırakmadılar. Ekibimizi kampta da ziyaret ettiler. Dün olduğu gibi bugün de yanımızda oldu. Takımımızın bugünlere gelmesi yönetim kurulumuzla birlikte bizim için gurur verici bir olay. Bunun da en büyük mimarlarından biri Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’dür. Çünkü geçen yıl Şanlıurfaspor diye bir takım olmayacaktı, bugün de çok şükür Bolu’da kamptayız ve iddialı bir takımız. Ben yönetim kurulum adına buraya kadar gelerek bizleri ziyaret ettikleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şanlıurfaspor sadece benim veya başkanımızın takımı değildir. Tüm Şanlıurfalıların, mülki amirlerin, ilçe belediye başkanlarının ve siyasilerin de en az Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül kadar Şanlıurfaspor’a destek çıkmalarını ve sahip çıkmalarını rica ediyoruz” dedi.

HABERLER  TFF, ligin ilk yarısında maçların seyircisiz oynanacağını açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.