enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da Eski hastaneye 5 yıl sonra ilk kepçe vuruldu

Şanlıurfa’da Eski hastaneye 5 yıl sonra ilk kepçe vuruldu
15.08.2021 11:16
0
A+
A-
Şanlıurfa’da 5 yılı aşkın süredir atıl durumda bulunan Harran Üniversitesi eski Tıp Fakültesi Hastanesi binalarının yıkımına başlandı. Yıkılacak binaların yerine 100 yataklı yeni bir hastane yapılması planlanıyor.

Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde hizmet veren Tıp Fakültesi Hastanesi, 15 Şubat 2016 tarihinde Osmanbey Kampüsü’ne taşınarak burada hizmet vermeye başlamıştı. Taşınmanın ardından kent merkezindeki yataklı servisler, poliklinik ve Tıp Fakültesi olarak kullanılan binalar boşta kaldı. 5 yılı aşkın süredir atıl durumda bulunan binaların akıbeti merak konusuydu.

DSC00706

Bir dönem AMATEM ( Alkol ve Madde Tedavi Merkezi ) olacağı da konuşulan binalar için daha sonradan vazgeçilmişti. Şimdi ise eski hastane binasının yıkılmaya başlandığı görüldü. Sabah saatlerinde bölgeye giden iş makinesi, 3 bloktan oluşan binaların yıkımına start verdi.

DSC00704
HASTANE YAPILACAK

Bu arada bu binaların deprem testinden geçemedikleri için yıkımına başlandığı ve yerine 100 yataklı modern bir hastane yapılması planlandığı öğrenildi. Hastane için yakın bir sürede ihaleye çıkılması bekleniyor.

HABERLER  Şanlıurfa’ya şehit ateşi düştü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.