enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Karaköprü’nün Bolu kampı sona erdi

Karaköprü’nün Bolu kampı sona erdi
18.08.2021 13:00
0
A+
A-
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Bolu kampının çok verimli geçtiğini söyledi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor, kendi tesislerinde başladığı yeni sezon hazırlıklarını daha sonra Bolu kampıyla sürdürdü. Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde Bolu kampında günde çift idman yaparak yoğun bir şekilde sezona hazırlanan Şanlıurfa temsilcisi, burada yaptığı 4 hazırlık maçıyla da takımdaki eksikleri fark etti. Bolu kampını verimli geçiren Karaköprü’de, Teknik Direktör Hüseyin Dağ tarafından futbolculara 3 günlük izin verildi. 20 Ağustos’ta Karaköprü Tesisleri’nde bir araya gelecek futbolcular, burada yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

DAĞ: İYİ HAZIRLANIYORUZ

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, yeni sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Bolu kampının çok verimli geçtiğini vurgulayan Dağ, “Burada yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık maçları da yaparak, takımdaki eksiklikleri fark ettik. Takımdaki uyum sorununu gidermek için yaptığımız hazırlık maçlarımız da çok iyi geçti.

İyi bir kamp dönemi geçirdik, bundan sonra kendi tesislerimizde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. İnşallah sezona güzel bir şekilde başlayacağız” dedi.

HABERLER  Karaköprü’de kadınlar spor yapıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.