enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5555
EURO
34,8483
ALTIN
2.431,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C

Baydilli ve Cevheri çocuklarla spor yaptı

Baydilli ve Cevheri çocuklarla spor yaptı
19.08.2021 14:56
0
A+
A-
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Doğukent Spor Kompleksinde kursları ziyaret ederek çocuklarla buluştular.

Karaköprü Belediyesinin ilçedeki çocukların yaz tatilini değerlendirmesi için açtığı spor kursları devam ederken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri kursları ziyaret ederek kursiyer çocuklarla ve velileriyle buluştu.

Doğukent Mahallesinde bulunan spor kompleksinde basketbol, voleybol ve futbol kurslarına giden çocuklarla bir araya gelip bir süre sohbet eden Baydilli ve Milletvekili Cevheri çocuklarla voleybol oynadılar.

Ziyarette bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’nın en genç il olduğuna dikkat çekerek çocukların geleceğe emin adımlarla yürümesi için kendilerinin de çaba harcadıklarını kaydetti.

Baydilli, “Doğukent Mahallemizdeki bu tesisimizde çocuklarımızın boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlamak için kurslar açtık. Bu tesisimizde 220 tane evladımız kurslardan istifade ediyor. Ben kurslarımıza katılan kardeşlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki dönemde burada kadınlar için de aerobik, zumba, plates dersleri de başlayacak. Biz daha sporcu, sağlıklı bir nesil yetişmesi için bu hizmetleri vermeye çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de şimdiki neslin çok şanslı olduğunu dile getirerek bu tesislerin ve imkanların çocukların hizmetine sunulmasının önemini ifade etti.  Cevheri, “220 tane çocuğumuz buradaki kurslardan faydalanıyor ve sporla zamanını değerlendiriyor. Bu güzel imkanları en güzel şekilde değerlendirin ve çalışın. Tüm çocuklarımızı gerçekten tebrik ediyorum, çok güzel bir şekilde eğlenmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Urfa'da uyuşturucu satıcılarına baskın!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.