enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Belli Oldu!

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Belli Oldu!
23.08.2021 16:39
0
A+
A-

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığına Suphi Kara getirildi.

İl Başkanı Dr. Yeşil yaptığı açıklamada; Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığına Suphi Kara kardeşimizi atıyoruz. Biliyorsunuz Suphi kardeşim partimizin kuruluşundan beri bizimle birlikte Eyyübiye ilçemizde siyasi işler Başkanlığı yürütmektedir. Bugün Eyyübiye’de Gelecek Partisi bayrağını Suphi kardeşimiz devir almıştır. Suphi Kardeşimize hem Eyyübiye Teşkilatının hem de bizlerin güveni tamdır. Kendisine Başarılar diliyorum. dedi.

Akabinde Eyyübiye ilçe Başkanı olarak Atanan Suphi Kara şu açıklamaları yaptı. Sayın İl Başkanım Kıymetli İl Başkan Yardımcılarım Çok Değerli İlçe Başkan Yardımcılarımız, Kıymetli Eyyübiye’liler, Önce Eyyübiye Teşkilatımızın Bizleri Tavsiye Etmesiyle, İl Başkanımızın Olurlarıyla Ve Genel Merkez Merkezimizin De Onayından Geçerek Beni Eyyübiye İlçe Başkanlığına Uygun Gören Tüm Arkadaşlarımıza, İl Başkanımıza Ve Genel Merkezimize Şükranlarımı Sunuyorum. İki Yıl Önce Eyyübiye’de Aynı Teşkilatla Güçlü Bir Şekilde Çıktığımız Yolda Emin Adımlarla Durmadan, Yine Aynı Kadro İle Eyyübiye’deki Mevcut İlçe Başkan Yardımcılarımızla Ve İlçe Teşkilatımızla Birlikte Bu Bayrak Değişimi Anına Tanık Oluyorsunuz. Size Burada Tüm Eyyübiye’li Kardeşlerim Adına, Tüm Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcılarım Adına Ve Gelecek Partisi Adına Söz Veriyorum. Bayrağımız Daha Güçlü Bir Şekilde Eyyübiye’de Dalgalanacaktır. Bundan Hiç Kimsenin Şüphesi, Endişesi Ve Korkusu Olmasın. Bugün Gelecek Partisinin Kuruluşundan Bu Yana 12 Aralık 2019 Tarihinden Bu Yana Eyyübiye’de Güçlü Bir Muhalefet Olduk, Daha Da Güçlü Bir Muhalefet Olmaya Devam Edeceğiz. Eyyübiye’nin Tüm Sorunlarını Biliyoruz. Çözümlerini De Biz Biliyoruz. Eyyübiye’nin Bu Sorunlarına Ciddi Çözüm Önerilerimizle Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz. Ben Burada Gerek Medyada, Gerek İlçe Başkan Yardımcılarımız, Gerek İl Başkan Yardımcılarımız, Gerek İl Başkanımız Huzurunda Sizlere Bunun Sözünü Veriyor, Herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum. dedi.


SUPHİ KARA KİMDİR?


Suphi Kara 1978 Yılında Eyyübiye’de doğdu? Harran Üniversitesi Meslek Yüksek okulu Mezunudur. 20 Yıldır Emlak Sektöründe Hizmet vermektedir. Evli 5 Çocuk Babasıdır. Suphi Kara; Binizeyd Aşiretine Mensuptur.

HABERLER  Vekil Özcan: Telekonferans Yoluyla 3 Saatlik Şanlıurfa Zirvesi Gerçekleştirdik
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.