enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
ALTIN
2.325,39
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bölgeye Güç Katmaya Devam Ediyor

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bölgeye Güç Katmaya Devam Ediyor
25.08.2021 19:47
0
A+
A-

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (HARÜSEM), Çocuk Kampüsü çalışmaları, mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra mülteciler ve ilimizdeki ekonomik açıdan dezavantajlı vatandaşlar için yaptığı projelerle kaldıraç etkisi gösterecek çalışmalara öncülük etmeye devam ediyor.

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, 2021 yılında oluşturduğu uluslararası iş birlikleri kapsamında ABD’den Avustralya’ya kadar uzanan proje ağı kurdu, ulusal çalışmalarda ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, GAP İdaresi Başkanlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı gibi önemli kurumlardan destekler aldı. HARÜSEM bu iş birlikleri kapsamında online eğitim modülleri, kırsal kesimlerde Covid-19 müdahale çalışmaları, üstün zekalı öğrencilerin eğitimi, yapay zekâ çalışmaları/kitapları, mentörlük ve yazılım eğitimleri düzenliyor.

HARÜSEM, Türkiye Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu, Concern Worldwide, ABD ve AB Kurumları ile ortak çalışarak bölgede önemli çalışmalara öncülük ediyor. Özellikle Üniversiteli gençlerden oluşan Genç STEM Kulübü ile ortak çalışmalar yürüten HARÜSEM bölgesel yarışmalarda önemli dereceler elde etti. HARÜSEM kamu kurumlarına yönelik özel eğitim programları ile çalışanların mesleki gelişime katkılar sağlıyor.

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet GÖÇEN’in yapmış olduğu başarılı çalışmalar, bölge gelişiminde öncü bir kurum olma misyonunu önceleyen Harran Üniversitesi yönetimi ve tüm öğretim elemanlarının desteği ile giderek güçleniyor.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, HARÜSEM çalışmaları kapsamında incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu: “Sürekli Eğitim Merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar bölgemiz için çok önemlidir. HARÜSEM, özellikle Üstün Yetenekliler Eğitim Merkezi projesi ile 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için yüksek standartlarda okul öncesi eğitime hazırlanıyor. Bakanlıklar ve BM desteğiyle yürüttüğümüz tüm çalışmalar ilimiz ve ülkemiz için uzun dönemde önemli etkiler oluşturacaktır. Üniversite olarak tüm birimlerimizle şehir ve bölge kalkınmasında önemli rol oynamaya devam edeceğiz. Bu misyon ile HARÜSEM’de çalışan tüm çalışma arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

HABERLER  Cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisi başkanı Dr. Ali Taha Koç’tan Genç Stem’e ziyaret
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.