enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Akçakale’de işçilere ‘Barış Pınarı’ ve ‘pandemi’ ikramiyesi

Akçakale’de işçilere ‘Barış Pınarı’ ve ‘pandemi’ ikramiyesi
27.08.2021 16:42
0
A+
A-

Akçakale Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan protokol ile Barış Pınarı Harekatı ve pandemi döneminde yoğun mesai ve çaba sarf eden temizlik personellerine ikramiye verilmesine karar verildi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bir vefa örneği gösterdi ve özverili personellerini ödüllendirdi.

Barış Pınarı Harekatı dönemi ve pandemide özellikle temizlik personeli sahada aralıksız çalışmalarını sürdürdü. Başkan Yalçınkaya da işçileri ödüllendirmek için Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı AdemŞıltak ile belediye sosyal tesislerinde bir araya geldi. İki isim arasında işçilere ikramiye verilmesine dair bir protokol imzalandı. Düzenlenen imza töreninde Başkan Yardımcıları Halef Karataş, Mehmet Yaşerer ve belediye iş sendikası temsilcileri katıldı.

Konuya dair bir açıklama yapan Başkan Şıltak “2020-2021 yıllarında ülkemizi saran pandemi sürecinde özellikle çalışan tüm arkadaşlarımıza Sayın Belediye Başkanımızın tasvipleri ile ikramiye şeklinde ödüllendirme yapıldı. Türkiye’de bu bir ilk olabilir. Belediye Başkanımız bu ödemeleri yapacak. Bununla ilgili protokolü imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya da ikramiyelerin hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu:

“Değerli sendika başkanımız, değerli işçi kardeşlerim; bu pandemi sürecinde yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı ortaya işçimizin alacakları ile ilgili bir durum ortaya çıktı. Başkanımız ile beraber bunu değerlendirdik. Değerlendirme sonucunda ikramiye şeklinde ödenmesiyle ilgili bir mutabakata vardık. Bu mutabakat neticesinde inşallah tüm gücümüz nispetinde bu ödemeleri yapacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

HABERLER  Karaköprü'de eğitim çalışanlarına verilecek promosyon miktarını sendikalar yetersiz buldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.