enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Balıklıgöl’de hafta sonu yoğunluğu

Balıklıgöl’de hafta sonu yoğunluğu
28.08.2021 14:45
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın inanç turizminin önemli mekânlarından biri olan Balıklıgöl, hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Peygamberler diyarı Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekanlarından biri olan Balıklıgöl Platosu ziyaretçi akınına uğradı. Hafta sonunu fırsata çevirmek isteyen yerli ve yabancı turistler platoyu gezdi. Hafta sonu nedeniyle yoğunluk yaşanan yerleşkeyi gezen ziyaretçiler bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek, balıklara yem attı.

Şehir dışından gelen misafirlerine Balıklıgöl’ü gezdiren Fatma Özdemir, “Biz aslen Gaziantepliyiz. 8 yıldır eşim asker olduğu için buradayız. Şanlıurfa’dan çok memnun kaldık alıştık. Balıklıgöl’de misafirlerimi gezdiriyorum. Misafirlerim Balıklıgöl’ü çok beğendiler. Balıklara yem attık” ifadelerini kullandı.

ALMANYA’DAN BALIKLIGÖL’E ZİYARET

Balıklıgöl’ü çok beğendiğini dile getiren Elif Şahin ise, “Biz aslından Almanya’dan geliyoruz.  Kaynanam Birecik’te oturduğu için onu ziyarette geldik. 3 haftalık tatile geldik. Buralarda geziyoruz. Şanlıurfa’yı tanımak istedik.  Balıklıgöl’de Urfa’nın yöresel kıyafetlerini giydim. Eşim kendisi Urfalı, ben ise Ağrılıyım. Balıklıgöl çok güzel, çok beğendim. Göbeklitepe’yi de ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

HABERLER  TÜİK açıkladı yerli turist 12 milyar TL harcadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.