enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Bozova mezbaha inşaatı hızla yükseliyor

Bozova mezbaha inşaatı hızla yükseliyor
29.08.2021 11:08
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, modern mezbahanenin yapımına tüm hızıyla devam ediliyor.

Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde inşa ettiği modern mezbahalarla bir yandan hayvancılığı kalkındırmak, diğer yandan vatandaşların daha hijyenik ortamda kesilen etlere ulaşması hedeflenirken Bozova ilçesinde yapımına başlanan mezbaha inşaatı hızla yükseliyor.

Bozova ilçesinin hizmetine sunulacak Mezbaha ile kesimler daha seri ve daha sağlıklı bir şekilde yapılacak.  İnşaat çalışmalarının büyük bir özveri ile devam ettiği Bozova Mezbahasının yüzde 50’lik kısmı tamamlandı. Mezbahanın kısa süre içerisinde tamamlanarak Bozova halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

400 metrekare alan üzerine kurulu modern tesis içerisinde aynı anda birçok büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek. Ayrıca tesiste soğuk hava depoları, kesim hücresi, hayvan indirme rampaları ve idari alanlar da yer alacak.

HABERLER  Başkan Ayşe Çakmak’tan STK’lara ziyaret
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.