enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,7436
ALTIN
2.492,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfaspor taraftarlarına ‘aşı’ çağrı 

Şanlıurfaspor taraftarlarına ‘aşı’ çağrı 
30.08.2021 10:52
0
A+
A-

TFF, pandemi nedeniyle oynanacak olan müsabakalarda stadyuma girmek isteyen taraftarların, 2 doz aşısını yapanların alınacağını duyurmasından dolayı 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, taraftarlara çağrıda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) pandemi nedeniyle taraftarların stadyumlara nasıl alınacağına dair açıklamalarda bulunmuştu. Stadyumların kapasitelerinin yüzde 50 ve 2 doz aşı olan taraftarların alınacağı belirlendi. 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, taraftarlara çağrıda bulunarak, 30 bin kişilik 11 Nisan Stadyumu’nun yüzde 50 kapasite oranında taraftarların alınacağına vurgu yaparak, taraftarların 2 doz aşısını yapmalarını talep etti.


“TARAFTARIMIZ AŞILARINI OLSUN”    

TFF’nin belirlediği kurallar noktasında taraftarlara çağrıda bulunan 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, “Önümüzdeki hafta oynayacağımız Ankarademirspor maçına taraftarlarımızın yüzde 50’sini alacağız taraftarları içeri alacağız ama bir şart var, taraftarlarımız iki doz aşısını yapmış olacak. Korona geçirmiş olanlar ise 180 gün geçmesi lazım ki stada gelebilsinler. Bir an önce taraftarlarımız bir an önce iki doz aşılarını mutlaka yapmaları lazım. 1. Lig’ de ve Süper Lig’de passolig sistemi olduğu için tanıtım yapılarak stada giriliyor. 2. Lig ve 3. Lig’de passolig olmadığından dolayı normal bilet sistemi olduğu için kulübümüzün inisiyatifinde olacak. Taraftarlar HES koduyla sorgulanacak. Bunun dışında ne emniyet ne yönetim izin verilmeyecek. Çalışmalarımız devam ediyor. Pankartlar yapıyoruz, davullarımızı, formalarımızı hazırlıyoruz.  Takımımız 2 ay boyunca Bolu’da kampa girmişti. Takımımızdan bu sene ümitliyiz. Hedefimiz var şampiyon olmak.  Bizde taraftarlar olarak bu sene o hedefe inandığımız için bizde kendi açımızdan çalışmalarımızı yapıyoruz. Artık maçlarımızı bekliyoruz. İki yıldır pandemiden dolayı taraftarlar olarak stada gidemedik. Bir an önce takımımıza kavuşmak istiyoruz. Taraftarlarımız da bu beklenti içinde” ifadelerini kullandı. 

“MAÇLARDA SIKINTI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

HABERLER  Şanlıurfaspor Asan'ı renklerine bağladı

Şanlıurfaspor’un varlığını herkese hissettirdikleri için çalışmalar yaptıklarını belirten Çiçek, “Stadımızın kapasitesi 30 bin kişiliktir, pandemiden dolayı 15 bin taraftar stada alınacak. Taraftarlarımız aşısını olup stada alınacak. Urfalı sanatçımız Benhur’da bize destek oluyor. Şanlıurfaspor şampiyon olduğu dönemde şarkı yapmıştı. Biz besteyi maçlarda çalacağız inşallah. Şanlıurfaspor’un varlığını herkese hissettirmemiz lazım. Çalışmalarımızda devam ediyor. İnşallah ilerleyen günlerde sanatçımız bize bir şarkı daha gönderecek. Şanlıurfaspor olarak transfer olarak Erkan Zengin’i getirsek 4 milyon TL para vermemiz lazım. Biz bu parayı Erkan Zengin’e verirsek, diğer futbolcuları hiçe saymış oluruz. Çünkü diğer futbolcu 500 bin TL alacak, futbolcular aynı görevi yürütecek. Takımın otomatikman dengesini bozacak. Bu yüzden biz Şanlıurfaspor olarak transfer komitemiz, teknik heyetimiz güzel transferler yaptılar. 1 forvet daha istiyoruz.  İnşallah kulübümüz o forveti de yaparlar. Bir kulüp maddiyatta sıkıntı yaşarsa çöküş yaşar. Taraftarımızdan tek bir ricamız herkes aşısını olsun. Maçlarda sıkıntı yaşamak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.