enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,7513
ALTIN
2.483,07
BIST
9.568,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
30°C
Şanlıurfa
30°C
Açık
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C

Kastamonuspor ligden çekildi

Kastamonuspor ligden çekildi
31.08.2021 09:29
0
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kastamonuspor, yaşanan sel felaketi nedeniyle bu sezon ligden çekilme kararı aldı.

Şanlıurfaspor’un da mücadele edeceği TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Kastamonuspor, geçtiğimiz haftalarda yaşanan sel felaketi nedeniyle ligden 1 yıl çekilme kararı aldı. Kırmızı-lacivertli kulüp kararını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. 

Kastamonuspor’dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kastamonu’nun afet bölgesi ilan edilmesi üzerine kulüp yönetimi olarak TFF’ye tüm haklarımızın saklı kalması kaydıyla 2021-22 sezonuna katılmama başvurusunda bulunmak zorunda kaldık. Ancak TFF nezdinde ne böyle bir toplantı oldu ne de böyle bir karar tarafımıza ulaştı. Konu ile ilgili resmi gelişmeler yaşandıkça resmi hesabımızdan gerekli duyurular yapılacaktır.”

Bu arada Şanlıurfaspor, 17 Kasım 2021 tarihinde Kastamonuspor’u kendi sahasında konuk edecekti. Sarı-Yeşilli ekip, Kastamonu’nun ligden çekilmesinden dolayı bu karşılaşmadan 3-0 hükmen galip gelmesi bekleniyor.

HABERLER  Haliliyeli sporcu namağlup Türkiye şampiyonu oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.