enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4821
EURO
34,7942
ALTIN
2.490,50
BIST
9.552,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Siverek Devlet Hastanesi, Twitter’da gündem oldu

Siverek Devlet Hastanesi, Twitter’da gündem oldu
04.09.2021 15:22
0
A+
A-

Siverek Devlet Hastanesi, sosyal medya platformu Twitter’da gündem oldu. Birçok kullanıcı yaptığı paylaşımda, hastane ile ilgili sıkıntıları dile getirdi.

Siverek Devlet Hastanesi, Twitter’da #siverekdevlethastanesi hashtagı ile gündem oldu. Hastane hakkında çok sayıda çarpıcı iddiayı paylaşımlarından dile getiren Siverekliler, hastanenin yetersizliğinden yakındı. Hastanenin doktor ve poliklinik eksiliğine dikkat çeken Siverekliler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslendi. 

HASTANE İLE İLGİLİ PAYLAŞILAN MESAJLARDAN BAZILARI ŞÖYLE:


İrfan Beylen isimli kullanıcı, “300 bin nüfusu var ama hakkını arayan yok. Hastahane var ama yeterli bölüm yok. Bölüm var ama doktor yok. Kısacası sahipsiz bir memleket sahip çıkan yok” dedi.


Veysi isimli kullanıcı, “Sayın bakan @drfahrettinkoca bakın memleketin çoğu yerinde böyle sıkıntılar yaşanıyor lütfen yapılacak olan alımı tez zamanda açıklayın herkesin içi rahatlasın” ifadelerini kullandı.


cihanbyrm isimli kullanıcı da, “Mübarekler süs için mi yaptınız bu hastaneyi bari içine birkaç hemşire ile doktor katın” dedi.


Emine civelek isimli kullanıcı, “Biz 10 aydır atama bekleyelim hastanelerde personelsin öylece dursun bizleri hastanelerle kavuşturun @drfahrettinkoca #siverekdevlethastanesi” ifadelerini kullandı.


Esma Tama isimli kullanıcı, “Siverek hastanesi personel eksikliği den yakınıyor bu hastane gibi kaç hastane ve tek tek dert mi yanmalılar atama bekleyen sağlıkçılar göreve hazır fakat alım yok” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.