enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Harran’da köy içi asfalt çalışmaları başladı

Harran’da köy içi asfalt çalışmaları başladı
08.09.2021 14:01
0
A+
A-

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla ilçe merkezi ve kırsalda çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, hizmet atağını sürdürüyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yoğun bir tempo içerisinde hizmet atağını sürdürüyor.

Özyavuz, Vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin son bulması adına bir yandan proje ürettiklerini ve bu projeleri hayata geçirdiklerini, diğer yandan da temel belediyecilik hizmetleriyle vatandaşlar için ihtiyaç duyulan hizmetleri hemşerileri ile buluşturduklarına işaret etti.

Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Erdemli Kırsal Mahallesinde başlatılan köy içi asfalt yol çalışması öncesi dolgu çalışması tamamlandı.

Erdemli Kırsal Mahallesinde tamamlanan köy içi asfalt yol çalışması öncesi dolgu çalışmalarının ardından Harran Belediyesi ekiplerinin bir sonraki durağı ise Umutlu Kırsal Mahallesi oldu. Ekipler bu noktada da köy içi asfalt yol çalışması öncesinde dolgu çalışmalarının startını verirken çalışmaların burada da hızlı bir şekilde tamamlanması hedefleniyor.

HABERLER  Şanlıurfa’da zincirleme trafik kazası: 7 yaralı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.