enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Dağ: Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz

Dağ: Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz
10.09.2021 12:47
0
A+
A-

Orduspor 1967 ile oynayacak olan Karaköprü Belediyespor’un Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, “Bu haftaki maç gerçekten zor, Ordu da iyi bir takım, bütün hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapacağız” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ligin ilk haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 4-0 yenerek lige 3 puanla başlayan Karaköprü Belediyespor, ligin 2’nci haftasında ise sahasında Orduspor 1967 ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, 12 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak. Şanlıurfa temsilcisi, ligin güçlü ekiplerinden Ordu 1967 takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

DAĞ: 4-0’LIK GALİBİYET GÜZEL

Karabükspor galibiyetini BİHA’ya değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, “Ligin ilk maçları her zaman zordur. Özellikle Karabük gibi genç bir takımla oynamak ne yapacaklarını bilmediğimiz bir takımla karşı karşıya kalıyoruz. Malum bizde yeni bir takımız, Fehmi Karakeçili’nin dışında bütün takım yeni. Yaşadığımız sıkıntılardan dolayı yönetimimiz takımı sıfırladı ve yeni bir takım kurduk. İlk maçta bizde zorlanacağımızı biliyorduk ama futbolcu arkadaşlarımız işi gerçekten ciddiye alarak net bir skorla 4-0’lık bir galibiyetle almamız gerçekten çok güzel oldu. Bizim bir sonraki maçlarda moral motivasyon olması açısından gerçekten çok güzel oldu. Fark daha fazla olabilirdi ancak ligin ilk maçını galibiyetle bitirmek bizim için çok güzel oldu” dedi.

 “EN KISA SÜREDE UYUM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Teknik Direktör Hüseyin Dağ, takımdaki tüm oyuncuların yeni olmasından dolayı uyum sorunu yaşandığına da dikkat çeken Dağ, “25 farklı oyuncu, bunlar farklı giyinen farklı düşünen, farklı kültürleri olan 25 futbolcu. Bunların hepsinin benim gibi düşünüp belli bir hedefe kilitlemek gerçekten kolay bir durum değil. Uyum sorununu çözmek zaman alacak ama en kısa sürede bu sorunu çözeceğiz inşallah. Bu uyum sürecini de kayıpsız atlattığımızda bu da bizim için bir artı olacak” diye ifade etti.  

HABERLER  Karaköprüspor ile Tepecikspor 1-1 berabere kaldı

“ORDU İYİ BİR TAKIM”

12 Eylül Pazar günü Orduspor 1967 ile karşılaşacakları müsabakanın zorluğundan da bahseden Dağ, maça sıkı hazırlandıklarını ve Ordu takımının da güçlü olduğunu ifade ederek, “Ordu da kendi sahasında 4-0 galip geldi Tepecikspor’u yendi. Bizde deplasmanda 4-0 galip geldik. Bu haftaki maç gerçekten zor bir maç, Ordu da iyi bir takım, bu takım borcundan dolayı 1’inci Ligden TFF’ye ve oradan da amatöre düşüp daha sonra BAL Liginden çıkıp bu yılda eski Ordu’yu yaşatmak adına böyle büyük bir hamleleri var. İyi bir takımla oynayacağız bizde bütün hazırlıklarımızı galibiyet üzerine kurup bu maçı da alıp daha sonra da önümüze sağlam adımlarla basmak istiyoruz” şeklinde konuştu.  

“SEYİRCİ OLMADAN FUTBOLUN ANLAMI OLMUYOR”

Pandemiden dolayı uzun süredir maçlar seyircisiz oynanıyordu. Bu nedenle uzun süredir taraftarından uzak kalan Karaköprü, Ordu maçıyla taraftar hasretini de dindirecek.

Karaköprü Belediyespor’un Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, bu konuyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

“2 yıldır pandemiden dolayı futbolun olmazsa olmazı seyirciler maçlardan uzak kaldı. Tabi ki futbol seyircilerle oynanır. Bir tiyatro sahnesi düşünün seyirci olmadıktan sonra hiçbir anlamı olmuyor. Futbolda seyircinin verdiği coşku, moral ve motivasyon çok farklı. Bizde 2 yıl aradan sonra kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Bizlerde maçlara gelecek olan seyircilerimize mahcup olmadan galibiyetle ve sevinçle maçlarımızı yapmak istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.