enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Yetim, Şanlıurfaspor’un hedefini açıkladı

Yetim, Şanlıurfaspor’un hedefini açıkladı
10.09.2021 12:52
0
A+
A-

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, yeni sezonda şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini açıkladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve sezona Ankara Demirspor’u 1-0 yenerek galibiyetle başlayan Şanlıurfaspor’un Kulüp Başkanı Emin Yetim, basın toplantısı düzenleyerek, Sarı-Yeşilli ekibin son durumuyla ilgili bilgiler paylaştı. Cumhuriyet Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim’in yanı sıra Kulüp Yöneticilerinden Mehmet Büyükfırat, Ahmet Kenan Kayral, Adnan Yükselir, Mustafa Kemal Polat ve Mehmet Ali Kurt ile gazeteciler katıldı.

YETİM: “DESTEK BEKLİYORUZ”

Toplantıda konuşan Yetim, 2021-2022 sezonunun tüm Şanlıurfa için hayırlı olmasını dileyerek, “2021-2022 sezonu için transfer konusunda ciddi bir çalışma yaptık. Toplamda 30 futbolcunun lisansını çıkardık, bunların 3’ü altyapıdan olmak üzere 30 futbolcunun lisansını çıkardık. Bunların 3’ü geçen seneden kalma. Bu yıl 24 yeni futbolcu transfer ettik. Geçen sene ligde kalma adına mücadele ettik, bu yıl da Allah nasip ederse 1’inci Lige çıkmayı hedefliyoruz. Özellikle taraftarımızdan, esnafımızdan ve siz basın mensuplarımızdan, Şanlıurfa’nın siyasi ve idari yetkililerinden destek bekliyoruz” dedi.

“ÜZERİMİZE ÇOK OYUN OYNANDI”

Yeni sezon için iyi transferler yaptıklarını belirten Yetim, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Diğer takımlar tarafından oynandı üzerimize ama bizler hiçbirine aldırış etmeden hepsiyle mücadele ettik. Bu maddi sıkıntılar içerisinde olmamıza rağmen iyi transferler yaptık, iyi bir takım kurduk. Takımda uyum sorunu var, kampta geride olan var ama biz bunları atlatıp iyi bir takım olacağız. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen 4. Hafta da Urfaspor çok farklı ve iyi bir takım olacak. Önümüzdeki 2 maçı da kayıpsız atlatacağımıza inanıyoruz. Şanlıurfa’nın desteğiyle çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu konuda herkesten maddi ve manevi anlamda destek bekliyoruz.”

HABERLER  Türk tribün ilk amigosu

“VAR BİR HAYALİMİZ”

Bu sene “var bir hayalimiz” sloganıyla yola çıktık. Bu sene 1’inci lige çıkmayı hedefliyoruz. Şanlıurfaspor hepimizin takımı gerekli destekleri herkesten bekliyoruz. Şanlıurfaspor 1’inci lige çıktığında esnafında yararına olacak. Bu sayede Şanlıurfa esnafının yıllık geliri 400-600 milyon arasında olacaktır. Şanlıurfalı esnaftan da gerek bir bayrakla gerekse bir formayla iş yerlerine asarak gerekli desteğin verilmesini istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.