enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Halfeti’de kırsal mahalleler toz ve çamurdan kurtuluyor

Halfeti’de kırsal mahalleler toz ve çamurdan kurtuluyor
13.09.2021 11:52
0
A+
A-

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın talimatıyla kırsal mahallelerde kilitli parke döşeme çalışmaları yapılıyor.

Halfeti ilçesinde Belediyenin yaptığı çalışmalarla vatandaşların refah seviyesi yükseliyor. İlçenin dört bir yanında yol yapım çalışmaları devam ediyor. Halfeti Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler birden fazla mahallede yol yapım ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Ortayol-Argıl, Gözeli Ömerli, Saylakkaya-Ömerli mahallelerindeki stablize ve mekanik yol yapım işi çalışmaları tamamlandı.

İlçedeki kilitli parke döşeme çalışmaları da tam hız sürüyor. Bitek Mahallesi Bayram Küme Evleri, Gürlüce, Balaban, Durak ve Ömerli mahallelerinde yapılan kilitli parke döşeme çalışmalarıyla vatandaşlar yazın tozdan, kışın çamurdan kurtuluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak “Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu ulaşım sağlaması için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Tüm ekip arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarla ilçemizin refah seviyesini de yükseltiyoruz. Gece gündüz demeden Halfeti’ye hizmet ediyoruz” dedi.

HABERLER  Urfa'da Esnaf Çayın Fiyatının Dolara Göre Değişip Durmasından Dertli
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.