enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Saç ekimi için gittiği özel hastanede ölen kişinin yakınları, olayın takipçisi olacaklarını söyledi

Saç ekimi için gittiği özel hastanede ölen kişinin yakınları, olayın takipçisi olacaklarını söyledi
13.09.2021 19:23
0
A+
A-

İstanbul Bağcılar’da saç ekimi için gittiği özel hastanede hayatını kaybeden kişinin yakınları, olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin Yukarı Göklü Mahallesi’nde cenazesi bugün toprağa verilen evli ve bir çocuk babası 27 yaşındaki İbrahim Gül’ün ağabeyi Ramazan Gül gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin daha önce sağlık sorunu olmadığını savundu.

Hastane yönetiminin kardeşinin “kalp krizi sonucu öldüğünü” belirttiğini ifade eden Gül, polise başvurduklarını, olayın takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Olayda ihmal olduğunu öne süren Gül, yasal haklarını arayacaklarını kaydetti.

Amca Ali Gül ise üzgün olduklarını belirterek, bu tür operasyonların daha dikkatli ve ehil kişiler tarafından yapılması gerektiğini düşündüklerini ifade etti.

Kuzen Ahmet Yiğit ise şimdiye kadar saç ektirirken çok kişinin öldüğüne şahit olmadıklarını, ailece olayın takipçisi olacaklarını vurguladı.

HABERLER  Karaköprü'de kurban kesim yerlerinde temizlik çalışması
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.