enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3273
EURO
34,6252
ALTIN
2.433,67
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da Kazalı TIR’larla büyük vurgun

Şanlıurfa’da Kazalı TIR’larla büyük vurgun
13.09.2021 11:30
0
A+
A-

Adana merkezli Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilde, kazalı TIR’larla 141 milyon liralık vurgun yapan şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Baskında 40 şüpheli gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Almanya, İsveç, Gürcistan ile Ukrayna’dan, çalıntı ve icralık TIR’ların şasi numaralarını değiştirip, piyasaya süren şebekeyi belirledi. Polis ekipleri, 41 milyon 586 bin liralık vurgun yapan şebeke üyelerini yakalayabilmek için 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından çalışma başlattı.

Adana merkezli Şanlıurfa, İstanbul, Bursa, Kütahya, Trabzon, Ankara, Konya, Mardin, Batman, Gaziantep ve Osmaniye’de belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen şafak operasyonunda 1’i kadın 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında şebeke liderleri M.Y., S.K. ve H.G de yer aldı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9’u tutuklandı, 24 kişi ise adli kontrol şartıyla ve 7’si de savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Bu arada örgütün suçtan elde ettiği değerlendirilen 141 milyon 586 bin TL değerindeki 65 araç, 28 ev ve arsaya da el konulduğu bildirildi.

HABERLER  Şanlıurfa'da sobadan sızan gazdan zehirlenen kadın hayatını kaybetti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.