enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Kırıkçı’dan Viranşehir Belediyesine ziyaret

Kırıkçı’dan Viranşehir Belediyesine ziyaret
14.09.2021 15:42
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, ilçe ziyaretleri kapsamında Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.

Başkan Kırıkçı’ya Belediye ziyaretinde AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli ve parti yöneticileri eşlik etti.

Başkan Kırıkçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Başkan Kırıkçı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Belediyenin çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kırıkçı, “Bizler birlik ve beraberlik içerisinde oldukça ilçemizde de şehrimizde de daha güzel işler ortaya çıkmaya devam edecektir. Bu vesileyle şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına misafirperverliğinizden dolayı ben hepinize teşekkürlerimi sunuyor. Yapacağınız çalışmalarda hepinize muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci ise, Başkan Kırıkçı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Kırıkçı daha sonra Belediye toplantı salonunda belediye meclis üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirerek, ilçede yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HABERLER  Şanlıurfaspor'un maçı iptal edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.