enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5184
EURO
34,7312
ALTIN
2.486,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, yapımı devam projeleri inceledi

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, yapımı devam projeleri inceledi
15.09.2021 09:38
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yapımı devam eden semt pazarı ve sosyal yardım kompleksi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Canpolat, beraberindeki teknik ekiple birlikte Ahmet Yesevi Mahallesinde yapımında sona yaklaşılan Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksi projesinin inşaat alanında denetimde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’dan yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler alan Canpolat, projede sorumlu teknik ekiple de çalışmalara ilişkin görüştü.

Sosyal Yardım Müdürlüğünün şubesinin yer alacağı alandaki inşaat çalışmalarını da inceleyen Başkan Canpolat, projenin kısa sürede tamamlanarak, hizmete sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

İncelemelerinin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Mehmet Canpolat, şunları söyledi:

“Ahmet Yesevi Mahallemiz, Haliliye ilçemizin nüfus anlamında Devteyşti’nden sonra ikinci büyüklüğe sahip mahallesi. Bu mahallemizde evlerin arasında, yol üzerinde pazar kuruluyordu. Bizde seçim öncesi yine gezilerimizde ve seçim sonrası incelemelerimizde, vatandaşlarımızdan semt pazarı talebi aldık.

Bu doğrultuda hemen seçim sonrasında planlamamızı tamamladık ve pafta üzerinde projelendirmeyi bitirdikten sonra çalışmalara başladık.

Şuanda Ahmet Yesevi bölgemizdeki ihtiyaca hasıl semt pazarının inşaatı hızlı bir şekilde sürüyor. Bu bölgede kottan dolayı çıkan alanda da, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün bir şubesi bulunacak.

Ahmet Yesevi Mahallemizin eksik kalan parklarını da inşallah bu sene program içerisine almışız. Semt pazarımız inşallah en kısa sürede bitecek ve pazar günleri dışında da otopark alanı olarak kullanılabilecek.

Haliliye ilçemize, Şanlıurfa’mıza, özelde Ahmet Yesevi Mahallemize ve sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.”

HABERLER  50 metre genişliğindeki yol ile ulaşım rahatlayacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.