enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Milletvekili Aydınlık ve CHP Heyeti Birecik’te Temaslarda Bulundu

Milletvekili Aydınlık ve CHP Heyeti Birecik’te Temaslarda Bulundu
16.09.2021 17:31
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Hikmet Kılıçoğlu ile birlikte Birecik İlçesinde temaslarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Hikmet Kılıçoğlu’ndan oluşan heyet ile birlikte ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Birecik İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Sakıp Yaşar ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Birecik İlçe Yönetimi ile bir süre sohbet eden Milletvekili Aydınlık, Türkiye, Şanlıurfa ve Birecik Gündemine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. İlçe Binasında Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, sorunları not aldı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığı zaman sorunları gündeme getireceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Birecik İlçe Başkanlığını ziyaretin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa heyeti ve Birecik İlçe Yöneticileri ile birlikte Esnafı ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledi.

Milletvekili Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Birecik İlçemizde ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın çoğunun iş yapamadığını öğrendik. Ekonomik kriz ve Pandemiden dolayı esnaflarımız kiralarını, bağ kurunu, vergisini, çekmiş olduğu kredisini, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyemiyor. Şanlıurfa Merkezde ve İlçelerimizde görüştüğümüz Esnafımız, Çiftçimiz, Memurumuz, emeklimiz ve vatandaşlarımızın herkesin sorunu var. Sorunsuz kesim kalmamış, sorunların çözümü için Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden gelen imkanları seferber ediyoruz. Sorunları İlgililere aktarıyoruz. Bundan sonrada sorunların takipçisi olacağız” dedi.

HABERLER  Başkan Kırıkçı, Siverek'te teşkilatla buluştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.