enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5192
EURO
34,9079
ALTIN
2.423,37
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da DEDAŞ mağduru vatandaşla polis arasında “devlet” tartışması!

Şanlıurfa’da DEDAŞ mağduru vatandaşla polis arasında “devlet” tartışması!
21.09.2021 20:55
0
A+
A-

Şanlıurfa’da DEDAŞ’ın kesintilerini valilik önünde protesto eden vatandaşlarla Güvenlik Şube Müdürü arasında “devlet” tartışması çıktı. Şube Müdürü “Biz devletimizin arkasındayız” diyen vatandaşa “Zaten devletçi olmak zorundasın” diye yanıt verdi.

Şanlıurfa’da DEDAŞ’ın elektrik kesintileriyle çileden çıkardığı vatandaşlar Şanlıurfa Valiliği önünde basın açıklaması yapmak istedi.  Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler, Yenice ve Hayat-i Harrani Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar valilik önünde toplandı. Vatandaşların izinsiz açıklama yapmasına izin vermeyen emniyet güçleri ile çiftçiler arasında tartışma yaşandı. Olay yerine gelen Güvenlik Şube Müdürü ile bir vatandaş arasındaki garip diyalog görüntülere yansıdı.

“ZATEN DEVLETÇİ OLMAK ZORUNDASIN”

Müdürün “Düzeni bozmaya kalkarsan ben gereği yaparım” demesiyle başlayan tartışmada vatandaş müdüre “Biz her zaman devletimizin arkasındayız” dedi.  Vatandaşın bu cevabı üzerine müdür ise “Sakın öyle bir şey deme zaten öyle olmak zorunda. Öyle olmayanların biz karşısındayız. Zaten öyle olsaydınız zaten şimdiye kadar yıkılmıştı her yer. Zaten devletçi olmak zorundasın. Biz devletçi değil miyiz?” diye cevap verdi.

Müdürün bu sözlerine karşılık vatandaş ise  “Sizde devletçisiniz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin biz sizleri seviyoruz. Ama DEDAŞ bizi mahvetti” diyerek sitemini dile getirdi.

Tartışmanın ardından vatandaşlar arasından belirlenen 2 kişi sorunlarına ilişkin vali yardımcısıyla görüştü.

HABERLER  Akçakale Gümrük Kapısı'nda kaçak sigara ele geçirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.