enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4895
EURO
34,9613
ALTIN
2.431,71
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Saadet Partisi’nde Başkan Şeyhanlı, güven tazeledi

Saadet Partisi’nde Başkan Şeyhanlı, güven tazeledi
27.09.2021 20:33
0
A+
A-

Saadet Partisi’nin Olağanüstü Eyyübiye İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Ömer Şeyhanlı güven tazeledi. Başkan Şeyhanlı, “Eyyübiyemize ve şehrimize en iyi hizmetleri yapmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl teşkilatı ilçelerde gerçekleştirdiği kongrelerle ilçe yönetimlerini güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda istifa eden Eyyübiye İlçe Başkanı Abdullah Direk’in yerine Genel Merkez tarafından Ömer Şeyhanlı atanmıştı.  Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Olağanüstü İlçe Kongresi düzenlendi. Kongrede İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, İl Yönetimi Eyyübiye İlçe Yönetimi ve Delegeler hazır bulundu.

Kongrede yapılan oylama sonucunda mevcut delegelerin oylarının tamamını alan başkan Ömer Şeyhanlı, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

“YÜZBİNLERCE İNSANIN YÜKÜ OMUZLARIMIZA YÜKLENDİ”

Pandemiden dolayı ilçe binasında küçük çaplı bir kongre düzenlediklerini dile getiren Başkan Şeyhanlı, “Gönül isterdi ki büyük bir salonda tüm mahalle temsilcilerimiz, üyelerimiz ve halkımızla iç içe bir kongre yapalım ama halkımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Bu yüzden kongremizi mümkün olan en az katılım ile gerçekleştirdik. Yüzbinlerce insanın yükü omuzlarımıza yüklendi. Eyyübiyemize ve şehrimize en iyi hizmetleri yapmak için sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” diye konuştu.

Yönetim kuruluna seçilen isimler şöyle:  “Mehmet Bahrioğulları, Ali Çakırca, Cuma Ayar, Enver Koşan, Ercan Bulut, Halil Çılgı, Haşim Kırğın,  Hüseyin Göktaşİbrahim Halil CinaytarOsman Arğan Ali Yiğit,Mahmut Şipak, Mehmet Aslan, Murat Bülte”

HABERLER  Şanlıurfa'da MHP’de kongre heyecanı: 11 ilçede başkanlar belli oldu
Yorumlar

  1. Cuma ayar dedi ki:

    Hayırlı olsun