enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3651
EURO
35,0159
ALTIN
2.325,89
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bozkurt: “Tek hedefimiz şampiyonluk”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bozkurt: “Tek hedefimiz şampiyonluk”
29.09.2021 17:02
0
A+
A-

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Kırklarelispor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Bozkurt, “Biz bu şehre şampiyonluk yaşatmaya geldik. Tek hedefimiz de bu” ifadelerini kullandı.

Sezonun ikinci deplasman karşılaşmasına çıkacak olan Şanlıurfaspor’da Kırklarelispor hazırlıkları sürüyor. Kulüp tesislerinde antrenmanlarını sürdüren ekipte tüm detayları gözden geçiren Teknik Direktör Serdar Bozkurt, zorlu bir 3 hafta sürecine girdiklerini ve amaçlarının karşılaşmalardan galibiyetlerle ayrılmak olduğunu aktardı.

Takımda herhangi bir sakatlık durumu olmadığını belirten Teknik Direktör Bozkurt, “Çok zorlu bir haftadayız. 3 tane çok önemli maça çıkacağız ve bunlardan biri de Kırklareli. Kırklareli de ligin önemli takımlarından biri.  Geçen yıl çeyrek final oynamış, mücadele eden, koşan ve pas yapan bir takım. Ama nasıl bir takımla oynayacağımızın analizini yaptık. Takıma bunu anlattık. Bizim hedefimiz bu deplasmandan 3 puanla dönmek. Tüm çalışmamız bu yönde” dedi.

“BİZ BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAŞATMAYA GELDİK”

Bu yılki Şanlıurfaspor kadrosunun çok iyi kurulduğunu ve bunun için emeği geçenlere teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyen Bozkurt, “Çok iyi bir takım kuruldu. Bu anlamda yönetime ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz bu şehre şampiyonluk yaşatmaya geldik. İnşallah bunu yaşatacağız. Ama bu uzun bir süreç. Bu 4. veya 5. hafta değil 34. veya 35. hafta şampiyon olunabiliyor. Onun için sabırlı olmak gerek. Herhangi bir olumsuzluk durumunda kimse panik yapmasın. Ben şampiyonluk ta yaşadım, final ve yarı final de oynadım. Hangi camia taraftar olarak, camia olarak, basın olarak ayakta durabiliyorsa o takım şampiyon oluyor. Biz inşallah birlik ve beraberlik içerisinde o kupayı bu şehre getireceğiz. Taraftarımız da bizlerden desteğini esirgemesin lütfen” şeklinde konuştu.

Ligde 3 karşılaşmaya çıkarak 2 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrılan Sarı-Yeşilli ekip Cumartesi günü saat 15.30’da Kırklarelispor ile karşılaşacak.

HABERLER  Viranşehir Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.