enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5767
EURO
35,0077
ALTIN
2.426,74
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Birlik Vakfı’nda yönetim kurulu üyeleri değişti

Birlik Vakfı’nda yönetim kurulu üyeleri değişti
12.10.2021 16:37
0
A+
A-

Birlik Vakfı, Şanlıurfa şube başkanlığını avukat Kızılelma ile sürdürme kararı alırken, yönetim kurulu üyelerinin bazıları değişti.

Birlik Vakfı Genel Merkezi, Şanlıurfa Şube Başkanlığını Avukat İbrahim Halil Kızılelma ile sürdürme kararı aldı. Öte yandan yönetim kurulunda bazı üyeler değişti.

Kızılelma’nın yeni yönetiminde yer alan isimler şöyle:

Mehmet Kuş, Hüsamettin Bulut, Celil Abuzer, Abdurrahim Dusak, Ali Uzunköy, Muhammed Dörtbudak, Abdülkadir Aydın, Hakan Yıldız, Hüseyin Buğdaybey, Kasım Takım, Berat Karaca, Sinan Şeyhanlıoğlu, Mustafa Canoğlu, Ramazan Dağ, Fatih Eryaman, İbrahim Halil Arıcı.

Şanlıurfa’da şube başkanlığını sürdüren İbrahim Halil Kızılelma, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Kızılelma, “Yeni yönetimimizle milletimize, devletimize ve yerelde Şanlıurfa’ya maddi ve manevi olarak hizmet etmeyi vazife bilen, birbirinden değerli yönetimiyle milli ve manevi değerlerimiz için çalışmak her vatan evladının olduğu gibi bizlerin de vazifesidir” ifadesini kullandı.

29 Mayıs 1985’te kurulan Birlik Vakfı’nın gayesi internet sitesinde şöyle yer alıyor:

“Geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü ilmi seviyesi yüksek, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmaktır.”

HABERLER  Eyyübiye PTT’de değişmeyen manzara
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.