enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3397
EURO
35,1220
ALTIN
2.241,18
BIST
8.904,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
16°C
Şanlıurfa
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
14°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Çok Bulutlu
15°C

Mesai dışında da çocuklara hizmet verilmeye başlandı

Mesai dışında da çocuklara hizmet verilmeye başlandı
19.10.2021 06:14
0
A+
A-

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai dışında çocuk hastalıkları uzmanı tarafından acil sağlık hizmetleri verilmeye başlandı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde okulların açılması ve mevsim değişikliği nedeniyle çocuklarda oluşan hastalıkların artmasıyla çocuk acil servisinde 3 poliklinikle mesai dışında da hizmet verilmeye başlandı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya da okula giden çocukların özellikle hem koronavirüsten korunmak hem de mevsimse hastalıkların etkilerinden korumak için maske, sosyal mesafe ve genel hijyen kurallarına uymalarını istedi.


“HASTANEMİZDE ÇOCUK ACİLLERDE ARTIŞ YAŞANMAKTADIR”

Hastanenin çocuk acil servisinde mesai dışında da hizmet verilmeye başlandığını belirten Kaya yaptığı açıklamada: “Okulların açılması kış mevsiminin başlamasıyla birlikte hastanemizde özellikle çocuk acillerde artış yaşanmaktadır. Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi olarak çocuk acil servisimizde 3 Poliklinikle 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Ayrıca hafta içi 17.00-23.00 arası hafta sonu saat 10.00 ile 23.00 arası ekstradan çocuk hastalıkları uzmanı tarafından Acil sağlık hizmetleri verilmeye başlandı” dedi.

ÖĞRENCİLERE TAVSİYE

Başhekim Kaya: “Okula giden çocuklarımıza özellikle hem korona virüsten korunmak hem de mevsimse grip ‘in etkilerinden korumak için maske, sosyal mesafe ve genel hijyen kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz” ifadesini kullandı.

HABERLER  Aşılamada son sıradaki Şanlıurfa'da yoğun bakımdakilerin yüzde 96'sı aşısız
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.