enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5650
EURO
34,9596
ALTIN
2.447,87
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

AK Parti’den tebdil-i kıyafetli denetim

AK Parti’den tebdil-i kıyafetli denetim

AK Parti’den tebdil-i kıyafetli denetim
20.10.2021 15:32
0
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, milletin sıkıntılarının farkında olduklarını belirterek “Vatandaşlarımız arasında dolaşan tebdil-i kıyafet ekiplerimiz üzerinden ciddi bir çalışma yürütüyor, raporluyor ve Genel Başkanımıza arz ediyoruz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Hamza Dağ, AK Parti Genel Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vatandaşların yaşadıkları sorunları tebdil-i kıyafet dolaşan ekiplerin yerinde tespit ettiğini açıklayan Erkan Kandemir, sorunların Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a aktarıldığını ifade etti.

“EKİPLER TEBDİL-İ KIYAFET ÇALIŞIYOR”

Kandemir, milletin sıkıntılarının farkında olduklarının altını çizdi. Bu sıkıntıyı genel başkana aktarmanın AK Parti teşkilatlarının görevi olduğunu aktaran Kandemir, “Biz gerek teşkilatlarımız üzerinden, gerek genel merkezden sahaya gönderdiğimiz, vatandaşlarımız arasında dolaşan tebdil-i kıyafet ekiplerimiz üzerinden ciddi bir çalışma yürütüyor, raporluyor ve Genel Başkanımıza arz ediyoruz. Milletimizin sıkıntılarının farkındayız. Tüm dünyanın içinden geçtiği buhranlı bir dönemi geride bırakıyoruz. Tabii pandemi ve pandeminin getirdiği ekonomik zorluklar ve sıkıntılar sadece Türkiye’de değil tüm dünyada hissedildi. Ama Türkiye pandemiyi en iyi yöneten dünyadaki ülkelerden bir tanesi oldu” diye konuştu.

HABERLER  AK Parti Birecik İlçe Başkanı istifa etti!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.