enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5327
EURO
34,9418
ALTIN
2.435,60
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Viranşehir’de Zırhlı aracın altında kalan Nure’nin annesi konuştu!

Viranşehir’de Zırhlı aracın altında kalan Nure’nin annesi konuştu!

Viranşehir’de Zırhlı aracın altında kalan Nure’nin annesi konuştu!
21.10.2021 18:34
0
A+
A-

Viranşehir’de zırhlı aracın altında kalarak yaralanan Nure Dikçe’nin annesi Gülçin Dikçe, zırhlı aracı süren polisin “geçmiş olsun” demediğini belirterek polisten şikayetçi olduğunu söyledi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dün emniyete ait zırhlı aracın altında kalarak yaralanan 5 yaşındaki Nure Dikçe’nin annesi Gülçin Dikçe, olay anını ve ardından yaşananları anlattı.

Kızının gözü önünde aracın altında kaldığını aktaran anne Dikçe, olayın kuyumcudan çıktıkları sıra yaşandığını söyledi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün akşam 1,5 saatlik bir operasyon geçiren Nure’nin bir ameliyat daha geçireceğini belirten anne Dikçe, “Ben yetkililerden bir şey istemiyorum. Sadece kızım iyileşsin, yeter” dedi.

“POLİS GEÇMİŞ OLSUNA BİLE GELMEDİ”

Anne Dikçe, olayın gözü önünde yaşandığını dile getirerek, olayı şöyle anlattı:

“Kuyumcuya gitmiştik tam çıkarken olay o sırada yaşandı. Kızım o sıra tam önümdeydi. Dursaydı öyle bir şey olmazdı. Çarptı tekrardan bastı. Hastaneye getirdik. Müdahalede geciktiler. 2 saat ambulansı bekledik. Ayağında 3 kırık var. Üzerinde derin yara var. Dün akşam ameliyat oldu. Tekrardan ameliyat olacak. Ben yetkililerden bir şey istemiyorum sadece kızım iyileşsin yeter.”

Aracı süren polisten de davacı olduğunu kaydeden Anne Dikçe, “Kızımı gözümün önünde ezdi. O polis bir ‘geçmiş olsun’ demeye bile gelmedi. Ben o adamdan sonsuza kadar şikayetçiyim” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa Valiliği sel felaketinin bilançosunu açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.