enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

ŞUTSO 11.YÖREX Fuarında boy gösterdi 

ŞUTSO 11.YÖREX Fuarında boy gösterdi 

ŞUTSO 11.YÖREX Fuarında boy gösterdi 
24.10.2021 16:48
0
A+
A-

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen 11. YÖREX Fuarı’na ŞUTSO da katıldı. 

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 11’incisi ANFAŞ Fuar Merkezi’nde ve “Sizin oraların nesi meşhur” sloganıyla düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX), Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)  da katılım sağladı. Fuarda ŞUTSO’nun Şanlıurfa Ticaret Borsası ile Karacadağ Kalkınma Ajansının işbirliğiyle açtığı Şanlıurfa stantına ilgi yoğun oldu. Stantta Şanlıurfa’nın yöresel ürünleri fuar ziyaretçilerine tanıtıldı.

ŞUTSO HEYETİ 11.YÖREX FUARI AÇILIŞINA KATILDI 
Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcısı, Mehmet Yetim, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt, ŞUTSO Viranşehir Temsilcisi Ömer Yazmacı ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri’nden oluşan heyet, 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın resmi açılışına katıldı.

Heyet daha sonra, Şanlıurfa standında Eski Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ile Oda-Borsa Başkanlarını ağırladı. Heyet ayrıca, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası ile Karacadağ Kalkınma Ajansının işbirliğiyle fuarda yer alan Şanlıurfa standına gelen, Şanlıurfa yöresel ürünlerini yakından görmek ve tanımak isteyen ziyaretçilerle yakından ilgilendi.

HABERLER  Dolar kurunda rekor üstüne rekor!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.