enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
ALTIN
2.310,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Akçakale’ye semt pazarı kazandırılıyor

Akçakale’ye semt pazarı kazandırılıyor

Akçakale’ye semt pazarı kazandırılıyor
25.10.2021 07:23
0
A+
A-

Akçakale’de Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın daha önce pazarcı esnafına verdiği iki semt pazarı sözünde ihale aşamasına gelindi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın pazarcı esnafına verdiği iki yeni semt pazarı sözünde somut bir adım atıldı. Belediye, semt pazarlarının projelendirildiğini ve ihale aşamasına gelindiğini duyurdu. 


Daha önce Akçakale Pazarcılar Esnafı Dernek Başkanı Mehmet Toktimur’un evsahipliğinde toplantı düzenlenmiş, Başkan Yalçınkaya esnafın semt pazarı talebine olumlu yanıtlayıp ilçeye 2 semt pazarı yapılacağı sözünü vermişti. 


Akçakale’de gerçekleşen ikinci toplantıya, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Karataş, meclis üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı. 


Esnafın talep ve önerilerinin konuşulduğu toplantıda daha önce sözü verilen semt pazarlarıyla ilgili yeni adım atıldı. Vekil Akay ve Karataş semt pazarlarının projelendirildiğini ve ihale aşamasına geldiğini duyurdu. 

VEKİL AKAY: “ESNAFIMIZLA SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ”


Toplantı sonrası bir açıklama yapan Ahmet Akay, her zaman esnafın yanında olduklarına vurgu yaptı. Akay, “Pazarcı esnafımızın taleplerini dinledik, dinlemeye de devam edeceğiz. Hem vatandaşlarımızla, hem esnafımızla sürekli istişare halindeyiz. Bu konuda da belediyemizin yaptığı desteklerden dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz. İştirak eden bütün belediye meclis üyelerimize, Dernek Başkanımız Toktimur’a teşekkür ediyorum” dedi.


KARATAŞ: “PROJELER HAFTA İÇİ İHALEYE ÇIKACAK”

Yaklaşık 3 milyon TL değerinde 2 adet semt pazarımızı projelendirdiklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Halef Karataş, “Fevzi Çakmak Mahallesi ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde iki adet kapalı modern standartlarda yaklaşık olarak 3 milyon TL değerinde 2 adet semt pazarımızı projelendirdik. Proje bitti. Önümüzdeki hafta içinde inşallah ihaleye çıkılacak ve büyük bir hızla bu semt pazarlarımızı devreye koymuş olacağız. Pazarcı esnafımızla örgütlendiler. Dernekleşme çalışmalarını bitirdiler ve birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da görevi başındaki polislere tatlı ikramı


DERNEK BAŞKANI TOKTİMUR: SÖZ VERDİLER, PROJELER GERÇEKLEŞTİ


Dernek Başkanı Toktimur da taleplerinin yerine getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:


 Vekilimiz Ahmet Akay, Belediye Başkan Yardımcımız Halef Karataş ve meclis üyelerimize davetimize katıldıklarından dolayı teşekkür ederiz. Daha önceki toplantımızda Belediye Başkanımız Mehmet Yalçınkaya bize 2 tane üstü kapalı pazar yeri sözü verdi. Allah’a şükür o projeler gerçekleşti. İnşallah en kısa sürede gerçekleşecek. Bunun için de teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.