enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da ‘duba’ hırsızlığı

Şanlıurfa’da ‘duba’ hırsızlığı

Şanlıurfa’da ‘duba’ hırsızlığı
30.10.2021 13:04
0
A+
A-

Haliliye’de bir markette alışveriş yaptıktan sonra yolda bulunan dubayı çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.  

Hırsızlık, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yunus Emre Caddesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. Markete giren biri erkek diğeri genç bir bayan olan iki müşteri, alışveriş yaptıktan sonra market çıkışında genç bayanın yoldaki dubayı alarak otomobilin bagajına koyup olay yerinde uzaklaştığı görüldü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


GENÇLERDEN ŞÜPHELENEN MARKET SAHİBİ DE ŞAŞIRDI


Market sahibi, dubanın olamadığını fark edince güvenlik kameralarındaki kayıtları inceledi. Görüntülerde yoldaki dubanın çalındığını gören iş yeri sahibi, “Her türlü hırsızlığı gördük. Bu nasıl bir hırsızlık. Bunu yapan da bir bayan. Acaba ne akılla bunu çaldı. Market içerisinden net görüntüleri de var ancak amacım gençleri ifşa etmek değil, bir daha hırsızlık yapmasınlar diye ders olmasını istiyorum.” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da otobüs ile otomobilin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.