enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
ALTIN
2.510,19
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Bozkurt: “Belli bir noktaya geldik, işin sonunu inşallah getireceğiz”

Bozkurt: “Belli bir noktaya geldik, işin sonunu inşallah getireceğiz”

Bozkurt: “Belli bir noktaya geldik, işin sonunu inşallah getireceğiz”
01.11.2021 06:42
0
A+
A-

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt maçın ardından yaptığı açıklamada, “Belli bir noktaya geldik. Bu yarış devam edecek. Urfa camiası olarak bu işin sonunu Allah’ın izniyle getiririz” dedi. 

Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 10. haftasında kendi evinde oynadığı Bucaspor 1928’i 2-1 mağlup etti.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt maçın ardından kulübün sosyal medya hesabında önemli açıklamalarda bulundu.

“İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BİR OLMAK GEREKİYOR”

Maçın ardından açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, “Ligde bir seri yapmak istiyorduk, bunu oyuncularla konuştuk. Yarışın içerisinde direk atılmamız gerekiyor. Maçın zor geçeceğini hepimiz çok iyi biliyorduk. Zaman zaman oyun onların lehineydi. Maçta zorlandığımız anlar oldu. Maçın geneline baktığımızda oyuna üstünlüğün sergileyen taraf bizdik. İkinci yarıda iyi oynadık. Müsabakanın ilk 20 dakikası çok pozisyona girdik, çok gol kaçırdık. Bulduğumuz gollerle maçtan galip ayrıldık. Belli bir noktaya geldik. Bu yarış devam edecek. Maçlar kolay olmayacak. Biz şehir olarak Urfa camiası olarak bu işin sonunu Allah’ın izniyle getiririz.  İyi günde kötü günde bir olmak gerekiyor. Taraftarımızın desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Oyuncularımız kutluyorum” ifadesini kullandı

HABERLER  PFDK’dan Şanlıurfaspor'a para cezası
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.