enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5435
EURO
34,8563
ALTIN
2.436,22
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da CHP İl Başkanı Cidir, Kızıaly’ın sergisini terk Etti

Şanlıurfa’da CHP İl Başkanı Cidir, Kızıaly’ın sergisini terk Etti

04.11.2021 13:27
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Türk Kızılay’ı Şanlıurfa Şubesi Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği resim sergisini terk etti.

Türk Kızılay’ı Şanlıurfa Şubesi Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mozaik AVM Sergi Salonunda kutlama etkinliği ve bağış sergisi düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Kızılay Şanlıurfa Şubesinin daveti üzerine İl Başkan Yardımcıları C.Cahit Coşkun ve Hacı Tekçakmak ile birlikte, Sergi açılışına katıldı. Sergide kara kalem ile Şanlıurfa Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının fotoğrafları da yer alıyordu. Ancak kara kalem ile yapılan fotoğraflarda sadece AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının yer aldığını diğer siyasi Parti Milletvekili ve Belediye Başkanlarının yer almadığını gören Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, olaya tepki göstererek, sergi açılışını terk etti.

Sergi salonunu terk eden İl Başkanı Cidir, yaptığı açıklamada; “84 milyon vatandaşın vergileri ile ayakta kalan ve uluslar arası yardımlaşma ve dayanışma örnekleri ile isminden bahsettiren kuruluşunda  her kese eşit hizmet verme her kesime tarafsızca muamele etme kuralı varken maalesef bu gün şanlıurfa’da kızılay haftası münasebeti ile sergilenen resim sergisinde hiçte tasvip etmediğimiz bir manzara ile karşılaştım resim sergisinde Kızılay’a ait çalışma resimlerini görmek isterken maalesef ilimiz Şanlıurfa’nın Belediye Başkan ve iktidar Milletvekillerinin  kara kalem resimlerini gördüm, oysa Şanlıurfalıların teveccühü ve oyları ile seçilmiş muhalefet Vekilleri de var neden onların resimleri yok. Bu ayırımcılık neyin nesi kime bir mesaj göndermedir. Üzülerek belirtiyorum ki bu tutum Kızılay’a ve Kızılay’ın çalışmalarına gölge düşürmüştür. Bu tutumun sergilenmesine vesile olan zihinleri kınıyorum” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da işçilerin sendika değişikliği sonrası işten çıkarılması iddiası
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.