enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da bulunan Klaus Schmidt’in eşinden komşusu hakkında hem darp hem gasp iddiası!

Şanlıurfa’da bulunan Klaus Schmidt’in eşinden komşusu hakkında hem darp hem gasp iddiası!

06.11.2021 11:20
0
A+
A-

Göbeklitepe’nin ortaya çıkmasında büyük emekleri olan Alman Arkeolog Klaus Schmidt’in eşi Çiğdem Köksal Schmidt, Şanlıurfa’da hem darp hem de gasp edildi.

https://youtube.com/watch?v=4_RsfAOW7FM

Tarihin sıfır noktası olarak tabir edilen Göbeklitepe’ye büyük emek veren Çiğdem Köksal Schmidt, iddiaya göre komşusu Özge D.’nin saldırısına uğradı. 

Schmidt, hastaneye giderek tedavi gördü. Darp raporu da alan Schmidt, Eyyübiye Polis Merkezine giderek, Özge D. hakkında şikayetçi oldu. 

Olayın Schmidt’in sokakta bulup sahiplendiği köpeğin, komşusunun süs köpeğini ısırmasından dolayı kaynaklandığı iddia edildi.

SCHMİDT: “DEMİR SOPAYLA PUSU KURMUŞ”

Çiğdem Köksal Schmidt, yaşanan olay ilgili sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Dün gece Urfa’da fiziki saldırıya uğradım. Bir sene önce sokaktan sahiplendiğim köpeğim kendi küçük cins köpeğini ısırdı diye günlerdir beni taciz eden, yanlış beyanlarla köpeğimi belediye ekipleri tarafından aldırtmaya çalışan ‘komşu‘ kadın dün gece beni yine şikayet etti, karakolda uzun süren ifade verme sürecinden sonra sabaha karşı evime döndüğümde, sokakta tekrar karşılaştım. Bir buçuk metre uzunluğunda demir bir sopayı pusu kurmuş gibi birdenbire ortaya çıkarıp beni yerde hareketsiz hale getirdi, başımı defalarca kaldırım taşlarına vurdu, iki defa bayılır gibi oldum, kendime geldiğimde sesim çıktığı kadar çığlık attım. Bu sırada hep, bak kimse sesini duymuyor, kimsenin umurunda değilsin, köpeğin bile duymuyor, öldüreceğim seni diyordu” dedi.

“BAŞIMIN İKİ TARAFINDA ÖDEM VE KAŞIMDA ŞİŞKİNLİKLE KARAKOLA GİTTİM”

 Schmidt, “Yine güçsüzleştiğimde, demir sopasıyla birlikte sırıtarak kapısını hırsla çarptı, kapattı. Ayağa kalkmaya çalışırken önceki çığlıklarımı umursamayan komşulardan biri evin duvarından aşağı bakarak küfür etti, gidin başka yerde bağırın dedi. Başımın iki tarafında ödem ve kulaklarımda kan, kaşımda şişkinlikle yürüyerek Balıklıgöl Karakoluna gidip ifade verdim. Hastaneye gidip darp raporu aldım, tomografi çekildi. Evimin anahtarı tüm bu olaylar sırasında bu şahıs tarafından gasp edildi. Diğer bir komşunun evinden duvardan atlayarak evime girdim. Bunun için yardım istediğim bir başka komşu önce uyuyor çocuklar dedi, sonra evde yoklar dedi” ifadesini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa’da Alman arkeolog Schmidt'in eşinin darp edilmesinde yeni iddia!

Schmidt sözlerini şöyle tamamladı: “Buyurun size komşuluk hikayesi. Romantikleştirmeye, güzelleştirmeye uğraştığımız komşuluk ilişkileri. Karakolda ilk ifade sırasında bu kadının uzaktan sesini duyuyordum, kendisi burada tanındığı için bunu kullanıyor gibi şeyler söylüyordu benim için. O kadar da tanınmıyorum ve böyle bir şeyi kullanmayı da bilmem. Bu ilk örnek olsun, bunu okuyan varsa Özge D. isimli şahsı ifşa ediyorum, beni darp eden, tehdit eden kişidir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.