enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C

Şanlıurfa’da DEVA Partisi’nden zamlara tepki

Şanlıurfa’da DEVA Partisi’nden zamlara tepki

Şanlıurfa’da DEVA Partisi’nden zamlara tepki
06.11.2021 19:47
0
A+
A-

Şanlıurfa’da DEVA Partisi, artan gıda fiyatları ve akaryakıta gelen peş peşe zamları protesto etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şanlıurfa’da kazanlarla, bisikletlerle artan enflasyona dikkat çekmek için protesto düzenledi.

DEVA Parti İl Başkanı Ahmet Tüysüz ve parti üyeleri bir alışveriş merkezi önünde bir araya geldi.  “Değişim olmasa aşımız tas, işimiz yaş” dövizleri taşıyan parti üyeleri artan gıda ürünlerine tepki gösterdi ve kurdukları kazanlara taş ve su koydu.

Partililer, akaryakıta gelen zamla ilgili de bisikletle pedal çevirerek tepki gösterdi.


TÜYSÜZ: “ARTAN ENFLASYONA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUZ”

Parti İl Başkanı Tüysüz yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi olarak bu hayat pahalılığına, artan enflasyona dikkat çekmek istiyoruz.  Son günlerde üst üste akaryakıta gelen zam fiyatlarıyla ilgili etkinliğimiz olacak. Artık vatandaşlar araçlarını deposunu dolduramıyor.  Akaryakıt fiyatları artınca vatandaşlara olumsuz etki yapıyor. Artan akaryakıt fiyatlarına tepki olsun diye bisikletlerimizle bir etkinlik yapacağız. DEVA Partisi olarak bu şehrin ve bu ülkenin sorunlarını gündem yapmaya, mizahi anlamda da fark oluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Grup daha sonra dağıldı. 

HABERLER  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.