enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Sağlık çalışanlarına Müjdeyi Cumhurbaşkanı verdi… Urfa’nın payı ne olacak?

Sağlık çalışanlarına Müjdeyi Cumhurbaşkanı verdi… Urfa’nın payı ne olacak?

Sağlık çalışanlarına Müjdeyi Cumhurbaşkanı verdi… Urfa’nın payı ne olacak?
09.11.2021 07:39
0
A+
A-

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlıkta 40 bin atama müjdesi verdi. Özellikle ilçelerde doktor ve sağlık personeli açığı bulunan Şanlıurfa’nın atamadan büyük pay alması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nda sağlıktan dışişlerine, enerjiden adalete kadar ülkenin ve milletin pek çok meselesini enine boyuna görüştüklerini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık hizmetlerinde herhangi bir krize asla izin vermediklerini vurgulayarak,  “Vaka, hastaneye yatış, yoğun bakım ve vefat sayıları kontrol edebileceğimiz bir seviyededir. İnşallah bunları daha da aşağı çekeceğiz. Özellikle hastanelerde sunulan hizmetlerde elbette bazı aksaklıklar, gecikmeler yaşanabilmektedir. İnşallah bunların önüne geçecek tedbirleri de en kısa sürede alacağız” dedi.

Açıklamasının devamında müjdeli bir haber paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum” dedi.


URFA’YA POZİTİF AYRIMCILIK OLACAK MI?

Müjdeli haber sağlık camiasında sevinçle karşılanırken Şanlıurfa’nın da atamalardan payının ne olacağı merak konusu oldu. Suriyelilerle beraber artan nüfusa karşılık hala hastane, doktor ve sağlık personeli açığı bulunan kentte özellikle ilçelerde bazı polikliniklerde doktor ve personel ihtiyacının hemen giderilmesi bekleniyor.

Ayrıca hala iç savaşın sürdüğü Suriye’ye sınırı olması sebebiyle yaşanan patlama ve çatışma sonrası da sınır ötesinden de yaralıların getirildiği kente pozitif ayrımcılık yapılması isteniyor. 

Kadro ve branş dağılımının önümüzdeki günlerde belli olacağı tahmin ediliyor.

HABERLER  Şanlıurfa’ya hızlı tren ne zaman gelecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.