enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5843
EURO
34,9071
ALTIN
2.435,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da sahte Suriyeli gelin ziynet eşyaları ve yaklaşık 40 bin lira çalarak kayıplara karıştı

Şanlıurfa’da sahte Suriyeli gelin ziynet eşyaları ve yaklaşık 40 bin lira çalarak kayıplara karıştı

Şanlıurfa’da sahte Suriyeli gelin ziynet eşyaları ve yaklaşık 40 bin lira çalarak kayıplara karıştı
10.11.2021 15:28
0
A+
A-

Şanlıurfa’da evlenme vaadiyle tuzağına düşürdüğü damadın ziynet eşyaları ve yaklaşık 40 bin lirasını çalan Suriyeli sahte gelin kayıplara karıştı. Damat M.K., dolandırıldığını şikayete gittiği polis merkezinde öğrendi.


Şanlıurfa’da evlenmek isteyen 70 yaşındaki M.K., komşularının tavsiyesi ile eşi öldükten sonra tek başına engelli çocuğuna bakan ve Mersin’de yaşayan Suriye uyruklu gelin adayı 50 yaşındaki Mune Zaratti ile tanıştırıldı. Damat M.K., gelin adayının Şanlıurfa’ya gelmesi için aracı olan kişiye 10 bin lira başlık parası verdi.


Mersin’den Şanlıurfa’ya gelen Suriye uyruklu Mune Zaratti, ile damat M.K., tanıştırıldı. Tanışmanın ardından evlilik kararı alan ikili nikah için alışveriş yaptı. Aynı gün Dini nikahları kıyılan çift, evlendikten sonra aynı evi paylaşmaya başladı. Evlendikten bir gün sonra alışveriş bahanesi ile evden çıkan Mune Zaratti, eve dönmeyince eşi M.K., durumundan şüphelenerek evde bulunan ziynet eşyalarını kontrol etti. Düğün için aldıkları 17 bin liralık ziynet eşyası ile yaklaşık 40 bin liranın yerinde olmadığını gören M.K., ailesi ile birlikte polis merkezine gitti.


Gittikleri polis merkezinde bir gün önce evlendiği Zarutti’nin fotoğrafını gösteren M.K.’nin dolandırıldığı anlaşıldı. Mersin ve çevre illerde evlenmek isteyen yaşlı insanları evlenmek vaadiyle dolandıran Zarutti’nin nikahları kıyıldığı sırada gerçek eşinin de yanlarında olduğu iddia edildi.


M.K., sahte gelin Zarutti’nin yakalanması için yetkililerden yardım bekliyor.

HABERLER  Hilvan’da oylar ateşe verildi iddiası! Çıkan olayda silah da kullanıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.