enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3366
EURO
35,2085
ALTIN
2.246,62
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Siverek’te Şehit öğretmen Aybüke Yalçın anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı

Siverek’te Şehit öğretmen Aybüke Yalçın anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı

Siverek’te Şehit öğretmen Aybüke Yalçın anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı
12.11.2021 18:43
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın anısına voleybol turnuvası düzenleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Siverek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfınca (TÜGVA), Batman’ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın anısına düzenlenen voleybol turnuvası başladı.

İlçedeki spor salonunda gerçekleştirilen turnuvada 32 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Organizasyondaki ilk eleme maçında Jandarma Gücü, El Cezeri İmam Hatip Ortaokulu’nu yenerek bir üst tura yükseldi.

Turnuvanın finali, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde oynanacak.

Siverek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Doğan Şenlik, AA muhabirine, turnuvada eleme maçlarının başladığını belirtti.

Turnuvayı şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anısına düzenlediklerini aktaran Şenlik, “Şehit öğretmenimiz Aybüke’yi unutmadık, unutturmayacağız. Karşılaşmaların tamamlanmasıyla turnuvanın ismine yakışır finali de yine 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yapacağız. Finalde dereceye giren takımlarımıza plaket, üniforma ve madalya vereceğiz. Turnuvadaki bir diğer amacımız da kurumlar arasındaki bağı güçlendirmek ve koronavirüs nedeniyle azalan sosyal aktiviteleri artırmaktır. Bu noktada bizlere destek veren paydaşlarımıza da teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Turnuvanın şehit öğretmen anısına yapılmasının önemine değinen meslektaşları da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür etti.

HABERLER  Tenisin ülkenin her yerinde oynanabilmesi amacıyla 'Türkiye Tenis Gönüllüleri Projesi' başlatıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.