enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5159
EURO
34,8944
ALTIN
2.439,01
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Suruç yolunda zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Suruç yolunda zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Suruç yolunda zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
14.11.2021 19:42
0
A+
A-

Şanlıurfa-Suruç yolunda 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında yeni doğmuş bebek ve çocukların da bulunduğu 13 kişi yaralandı.

Kaza, bu akşam Şanlıurfa-Suruç yolunda yaşandı.

Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen 2’si hafif ticari araç, 1 otomobil ve minibüs çarpıştı. Korkunç kaza sonrası yapılan ihbarın ardından bölgeye sağlık, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. 

Yaralılar arasında henüz yeni doğmuş bir bebek de olduğu öğrenildi. Bebek Nihat Alan Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne, bebek Hacı Mihran Yöyen ve M.Mesut Yöyen Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne; çocuklar 5 yaşındaki Rahime Yöyen Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 5 yaşındaki Nejla Polat Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken 10 yaşındaki Bahar Çoban’ın da nakil talebinin reddedildiği öğrenildi. 

Diğer yaralılardan Sedat Şimşek (29), Mehmet Emin Alan (55) Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Hülya Yöyen (21), Songül Yöyen (21) Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Huriye Yöyen (55) Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Server Alan (21) Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tüm yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazada araçlarda da maddi hasar oluştuğu görüldü. Araçlar çekici yardımıyla yoldan çekildi. 

Kaza nedeniyle aksayan trafik araçların yoldan çekilmesiyle normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERLER  Viranşehir'de arazi kavgasında ölü sayısı 2'ye yükseldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.