enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Türkiye’yi ayağa kaldıran görüntüleri fenomenler çekmiş

Türkiye’yi ayağa kaldıran görüntüleri fenomenler çekmiş

Türkiye’yi ayağa kaldıran görüntüleri fenomenler çekmiş
15.11.2021 16:28
0
A+
A-

İstanbul’da bir işletmede Arap erkek turiste elleriyle yemek yediren kadın çalışanın görüntüleri sosyal medyada Türk kadınını aşağıladığı gerekçesiyle tepki toplamıştı. Kadınlardan özür dileyen işletme sahibi videonun kendileri tarafından değil müşteriler

Sosyal medyada geçtiğimiz hafta yayımlanan bir videoda Arap erkek turiste, kadın bir çalışan tarafından yemek yedirildiği görüntüler vatandaşlar tarafından kadını aşağıladığı gerekçesiyle tepki toplamıştı.

Videonun çekildiği Öz Ciğerci Abe, yaşananlardan dolayı kadınlardan özür dilerken söz konusu içeriğin reklam veya başka bir amaçla kendileri tarafından kayda alınmadığını bildirdi.

Öz Ciğerci Abe’den yapılan açıklamada videodaki kişilerin TikTok fenomeni olan müşterileri Mustafa Yabaş ve Nazan Tutal olduğu belirtildi.

“BİZİ SEVENLERDEN VE KADINLARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ”

İşletme yöneticisi Mazlum Toğçu, işletmelerinin hedef gösterildiğini belirterek, şunları ifade etti:

“Basında çıkan haberlerde sanki firmamızda çalışan kadınlar gelen müşterilere elleriyle yemek yedirip bir şeyler içirdiği, hizmet verdiği seklinde bir haber ve paylaşımlar yapılmıştır. İşletmemizi bu şekilde karalayan bu haber ve paylaşımların altında işletmemizin marka değerine saldıran, işletmemize, ortaklarına ve diğer bir kısım çalışanlarımıza hakaretvari yorumlar yapılmıştır. Söz konusu videodaki oynayan fenomenler Mustafa Yabaş ve Nazan Tutal gittiği çoğu mekanda benzer içerikte videolar çekmektedir. Yabaş’ın ve Tutal’ın sosyal medya hesapları incelendiğinde bu şekilde videolarının olduğu tespit edilip gerçek net bir şekilde anlaşılacaktır.”

Haksızlığa maruz kaldıklarını ileri süren Toğçu, “Olayın bizimle bir ilgisi olmamasına rağmen böyle bir olayın içinde ismimizin yer almasından dolayı bizi sevenlerden ve tüm kadınlardan özür diliyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERLER  Merkez Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.