enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa Milletvekili’nden Mecliste İki Mesaj

Şanlıurfa Milletvekili’nden mecliste iki mesaj

Şanlıurfa Milletvekili’nden Mecliste İki Mesaj
23.11.2021 18:11
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, bugün mecliste hayatını kaybeden AK Partili Vekil İmran Kılıç için başsağlığı dileğinde bulundu ve diş hekimlerinin gününü kutladı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) anlamlı bir konuşma yaptı.

Şanlıurfa Milletvekili Açanal geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybeden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç için taziye mesajını okudu. Vekil Kılıç “Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın İmran Kılıç hocamıza Allah’tan rahmet; ailesine ve AK Parti camiamıza başsağlığı diliyorum” diyerek mevkidaşına vefasını gösterdi. 


VEKİL AÇANAL’DAN KUTLAMA MESAJI

Vekil Açanal, Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla diş hekimleri ve sağlık çalışanlarını unutmayarak şu sözlerle günlerini kutladı:

“Değerli Milletvekilleri.

Ülkemizin ilk dişçilik meslek yüksekokulu olan Dişçi Mekteb-i Ali’si 22 Kasım 1908 tarihinde kurulmuştur. 1996 yılından bu yana 18-24 Kasım olan hafta Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanmaktadır. Ağız ve diş sağlığı korunması alışkanlıklarının yeni nesillere kazandırmak toplumsal bilincin oluşmasını sağlamak diş hekimlerimiz ailelerimiz ve herkesin görevidir. Bu vesile ile ağız ve diş sağlığı çalışanlarımızın Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nı ve diş hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Gününü en içten duygularımla kutluyor Genel Kurulu da saygıyla selamlıyorum.”

HABERLER  Irak ve Suriye tezkeresine hayır diyecekler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.