enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Urfa belediyeleri mecliste aldığı kararları kamuoyuyla paylaşır mı?

Urfa belediyeleri mecliste aldığı kararları kamuoyuyla paylaşır mı?

Urfa belediyeleri mecliste aldığı kararları kamuoyuyla paylaşır mı?
25.11.2021 19:07
0
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi de şeffaflık ve hesap verilebilirlik anlayışıyla belediye meclisinde alınan önemli kararları kamuoyuna duyurulması kararı aldı. Urfa belediyelerinin de böyle bir karar alıp almayacağ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ağustostan itibaren her ay önemli konuların görüşüldüğü Belediye Meclisi’nde alınan kararları şeffaflık ve hesap verilebilirlik anlayışıyla elektronik ortamda kamuoyuna paylaşmaya başlamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi de önceki gün benzer bir karar aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, karar özetlerinin resmi ilan yayınlama hakkı bulunan İstanbul merkezli gazetelerde duyurulmasına ilişkin teklifi oybirliği ile kabul etti.

Bu karar ile bir taraftan özellikle pandemi döneminde zor günler geçiren yazılı basının nefes alması sağlanırken diğer taraftan da Meclis kararlarının şeffaf şekilde halka duyurulması öngörülüyor.

URFA BELEDİYELERİ DE YAPAR MI?

Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin kararı sonrası diğer illerdeki belediye meclislerinden de benzer bir karar gelebilir. Urfa’daki belediyelerin meclislerinde şeffaf belediyecilik anlayışıyla böyle bir karar alıp almayacağı merak ediliyor.

HABERLER  Şanlıurfa'da DEVA Partisi'nin yeni yönetimi belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.