enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Eyyübiye’deki çöp kokusu Deva Partisinin gündeminde

Eyyübiye’deki çöp kokusu Deva Partisinin gündeminde

27.11.2021 15:42
0
A+
A-

Eyyübiye’de şuan bulunduğumuz yeri şöyle tarif edelim. Sağımızda 1 eğitim kampüsü bulunmaktadır. 

Solumuzda  Eyyübiye halkı,  Önümüzde ise Henüz Yapımı Tamamlanmamış  TOKİ konutları bulunmaktadır.

Bu üçgenin tam ortasında ise Şanlıurfa’da Tüm İlçelerin  çöplerinin toplandığı Çöp Toplama Merkezi bulunmaktadır.

Çöpün Doğal Kokusu Dışında Çöp Toplama Merkezinde Çöplerin İstiflenerek Yanıcı ve bir Patlayıcı Olan Metan gazı elde edilmektedir. Bu Gaz veasfiksasyonla (oksijensiz kalma) İle ölüme yol açabilir. Bu Gaz Enerjiye Dönüştürülmediği zamanlarda pompa arızası öne sürülerek doğaya salınmak Bu Sayede Eyyübiye Halkı Oksijen Yerine Metan gazı teneffüs etmektedir.

Dönemin Liyakatsiz ve Öngörüsüz Kokuyu Hesap Edemeyen Kişiler Tarafından Katı Atık Bertaraf Projesi Kapsamında Hayata Geçirilen Projeden Ve Mevcut Yöneticiler Tarafından Çözüme Kavuşturulamayan ‘’BELEDİYEMİZİN BİR HİZMETİ DAHA’’ Projesinden En Fazla

Asya Mahallesi, Yenice Mahallesi, Ruha Mahallesi, Eyyüpkent Mahallesi, Osmanlı Mahallesi, Şahinler ve ikizce mahalleleri,    Ayrıca Bu Mahallelerde Bulunan Okullar. En Önemlisi Eyyübiye 800 yataklı Devlet hastahanesi  bu hizmetten faydalanmaktadır.

Şimdi soruyorum Bu hasta hanede bulunan hastalar bu kokuya maruz kalarak nasıl şifa bulacaklar. Yeni Doğan Bebeklerin İlk Olarak Çöp Kokusunu Solumasına Sebep Olanlara Soruyoruz.

Bu hastahanedeki doktorlar Personeller bu Koku altında Nasıl Bir Hizmet Verecekler.

Hastahanede Yatan Hastalar Temiz Hava Alalım Deyip Pencerelerini Açamaz Halde Gelmişlerdir.

Bakın Son Yıllarda Şanlıurfa Eğitimde 81 il arasında 78. Sırada yani sondan 3. il, Bu okullarda okuyan binlerce öğrenciden nasıl başarı bekleyeceğiz.  Bu Çöp Kokusuna Maruz Kalan Öğrenciler Nasıl Başarılı Olacak.

Eyyübiye İlçesinde Yaşayan insanlar Oksijen Yerine Metan Gazı Soluduğunda nasıl sağlıklı olacaklar.

Çöp kokusu şuan Eyyubilerde korona virüs ten daha zararlı. 

HABERLER  TİGEM Genel Müdür Yardımcılığına Urfalı isim atandı

Taktığımız bu maskeler Yanlış Anlaşılmalara Mahal Vermesin kovid’ten korunmak için değil çöp kokusundan korunmak içindir.

‌Liyakatsiz Kişiler Yüzünden Eyyübiye halkı yıllardır bu çileye maruz kalması Revamıdır.‌

‌Yöneticilerin daha önce yaptığı açıklamalarda çöp sorununa NEŞTER Vuruyoruz Demişlerdi Gelinen Bu Noktada fiilen herhangi bir Değişim Söz Konusu Değildir. Bu Sorun Çözülemeyecek Bir Sorunda Değildir. Fakat Bu Sorunu Çözemeyen Bir Yönetim Söz Konusudur. Öyle Görünüyor ki Çöp Sorununun Çözümü İçin DEVA Kadrolarının Yönetime Gelmesi Bekleniliyor. Emaneti Devr Aldığımız Gün Bu Sorunu DEVA Kadroları Olarak Çözeriz Lakin Eyyübiyelinin Bekleyecek Zamanı Kalmamıştır. Çünkü ‌Eyyübiye şuan nefes Alamıyor.    ‌Eyyübiye şuan kokudan Okuyamıyor.‌Buradan Yetkililere Sesleniyoruz  %73 oy aldığınız ilçe halkının sesini duyun Bu Zülmü Reva Görmeyin  ve görevinizi yapın. Belki farkında Değilsiniz Ama Şuan Yetki Sizde

 Her alanda her konuda daha müreffeh ve yaşanabilir bir Eyyübiyeye kavuşmaya vesile , Eyyübiyenin kangrenleşmiş sorunlarına Deva olacağımız gibi  çöp sorununa da Yönetime geldiğimizde yine biz DEVA olacağız. siz dert sorun biriktirdikçe sorumluluğumuzun daha çok arttığını biliyor DEVA’ya olan ihtiyacın önemini kavrıyor ve tüm eksikliklerin yükünü omuzlarımızda şimdiden hissediyoruz. Güzel günlere açtığımız yelken kader rüzgarıyla bizleri selamet limanlarına ulaştıracaktır. 

Bütün gönüldaşlarımıza ve‌ tüm Katılımcılara verdikleri destek ve katılımları  için  teşşekkür ederim. Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.