enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3391
EURO
35,1710
ALTIN
2.240,61
BIST
8.746,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
17°C
Şanlıurfa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
13°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

TDP Genel Başkanı Sarıgül, Şanlıurfa’da konuştu:

TDP Genel Başkanı Sarıgül, Şanlıurfa’da konuştu:

28.11.2021 11:41
0
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sadece kendilerine oy verenlerin partisi olmayacakların belirterek, “Bize oy vermeyenlerin de hakkını ve hukukunu koruyacağız.” dedi.

Sarıgül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da, partisinin İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı.

Burada siyasette izleyecekleri politikalarını anlatan Sarıgül, çalışmalarını saygıyla, sevgiyle ve çözüm önerileriyle yürüttüklerini dile getirdi.

Mustafa Sarıgül, birlikten ve beraberlikten yana olduklarını kaydederek, demokratik bir kitle partisi olmayı hedeflediklerini aktardı.

20211128 2 51078552 71108025 Web

Türkiye’yi kucaklayacaklarını vurgulayan Sarıgül, şöyle devam etti:

“Cennet vatanımızı yönetmek inşallah TDP’ye nasip olacak. Bizim iktidarımızda sadece bize oy verenlerin partisi olmayacağız. Bize oy vermeyenlerin de hakkını ve hukukunu koruyacağız. Bakanlarımız dışarıdan, farklı ülkelerden gelmeyecek, parlamentodan ve teşkilat başkanlarından çıkacak. Teşkilatımızın içinden gelen arkadaşlarım bakanlık koltuğuna oturacak. Bakanlarım kentlerine geldiğinde ilk bizim il başkanlığına gelmeyecek diğer tüm partileri dolaşıp en son bizim il başkanlığımıza gelecek. Benim bakanım, Türkiye’nin bakanı olacak ve milyonlarca vatandaşımızı kucaklayacak. Gülmeyen yüzleri güldürüp, tütmeyen bacaları tüttüreceğiz. “

20211128 2 51078552 71108027 Web

Partisinin İl Başkanlığını gezen Sarıgül, daha sonra kentteki bir otelde, şehrin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TDP Genel Başkanı Sarıgül, kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edip, vatandaşlarla da Balıklıgöl Yerleşkesi’nde sohbet etti.

Sarıgül’e, temaslarında TDP Genel Başkan yardımcıları Maksut Beykoz, Ebubekir Elmalı, Hüseyin Güzel ve Şefika Keskin, Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Bucak ile çevre il ve ilçelerden teşkilat başkanları da eşlik etti.

HABERLER  Urfa’da trafik ekiplerince binlerce sürücüye ceza kesildi
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.