enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4886
EURO
34,9477
ALTIN
2.439,30
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“Mercedes mağduru” Şanlıurfalı çıktı

“Mercedes mağduru” Şanlıurfalı çıktı

“Mercedes mağduru” Şanlıurfalı çıktı
01.12.2021 20:07
0
A+
A-

Milyonluk otomobili ile yolda kalınca mizahi bir dille olayı protesto eden ve firmaya dava açan Avukat Mahmut Avcı, sosyal medyada #mercedesmağduru hastangi ile gündem oldu. Av. Avcı’nın aslen Şanlıurfalı olduğu öğrenildi.

Kocaeli’de yaşayan ve 1 milyon TL değerindeki lüks Mercedes marka aracının bozulmasını ilginç bir şekilde protesto ederek ülke gündeminde yer almayı başaran Avukat Mahmut Avcı Şanlıurfalı çıktı. Av. Avcı’nın Şanlıurfa’nın başarılı avukatlarından Ömer Avcı’nın yeğeni olduğu öğrenildi. 

Rahat etme düşüncesi ile aracına adeta servet ödeyen Avukat Avcı, 2 kez yolda kaldığını ve hamile eşi, çocuğuyla beraber kaza geçirip ölümden döndüklerini dile getirdi. Firmanın ilgisizliğinden şikayet eden mağdur avukat ilginç bir protestoya imza attı ve aracının her yerine mizahi dil kullanarak yazdığı yazıları astı. Kocaeli’de görenlerin durup fotoğraf çektirdiği araç için dava da açıldı. 

Aracıyla ilk kez Şanlıurfa’ya seyahat ettiğini belirten Av. Avcı, “Bu araçla ilk kez eşim ve çocuğumla birlikte Şanlıurfa’da seyahat ettim. Seyahatim sırasında yeni açılan Niğde-Adana otobanında kaldım. Bu araç orada ilk bozulduğu zaman hiçbir şikayet veya talepte bulunmadık. Çünkü, ‘Bu olabilir, böyle sorunlar yaşanabilir’ dedik” ifadelerini kullandı ancak arızanın devam etmesinin ardından artık aracının çalışmadığını belirtti.

Dava sürecinin uzamasını da göze aldığını belirten Av. Avcı “Yılmayacağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Mizah anlayışımızı devamlı taze tutacağız” dedi.

Av. Avcı sosyal medyada #mercedesmağduru hastangi ile sesini duyurmaya devam ediyor.

HABERLER  Haliliye’de çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara gıda desteği
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.