enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4821
EURO
34,7942
ALTIN
2.490,50
BIST
9.552,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da başıboş köpekler tehlike saçıyor

Şanlıurfa’da başıboş köpekler tehlike saçıyor

Şanlıurfa’da başıboş köpekler tehlike saçıyor
01.12.2021 06:20
0
A+
A-

Şanlıurfa’da kış mevsiminin gelmesiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri sürü halinde şehrin göbeğinde dolaşmaya başladı. Vatandaşlar tehlike arz eden köpekler için yetkililere çağrıda bulundu.

Şanlıurfa’nın başıboş sokak köpekleri ile başı dertte.

Her kış mevsiminde köpekler ile yaşanan sorun bu yıl da baş gösterdi. Havaların soğuduğu bugünlerde vatandaş yada yerel yönetimlerin yeterince mama desteğinde bulunmadığı köpekler beslenme sorunu yaşıyor. Aç kalan köpekler sürüler halinde şehrin göbeğinde dolaşarak çöplerde yiyecek arıyor. Hem çevrede kirlilik oluşurken hem de aç oldukları için köpekler tehlike arz ediyor.

Kentin en turistik bölgesi Haşimiye ve Aşağı Çarşı bölgesinde görülen köpekler, amatör kameralar tarafından görüntülendi.

Vatandaşlar yetkililere özellikle çocukların köpek saldırısına uğramadan en azından mama desteği için çağrıda bulundu. Vatandaşlar “Köpeklerin toplanıp hasta ise tedavi edilip, aşılarının yapılıp, kısırlaştırılıp belli bir süre sonra doğaya salınması gerekmez mi?” diyerek çözüm istedi.

HABERLER  Birecik'te TOKİ konutları Şubat'ta teslim edilecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.