enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Siverek’te sınava hazırlanan gençlere kitap dağıtıldı

Siverek’te sınava hazırlanan gençlere kitap dağıtıldı

Siverek’te sınava hazırlanan gençlere kitap dağıtıldı
01.12.2021 09:22
0
A+
A-

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, YKS’ye hazırlanan gençlerle kaynak kitap dağıttı.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençlerle bir araya gelerek onlara kaynak kitap dağıttı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Ramazan Acarlar Gençlik Evi’ndeki öğrencilerle bir araya gelen Çakmak, gençlerle sohbet etti.

Gençlere ve eğitime özel önem verdiklerini dile getiren Çakmak, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade etti.

“GENÇLER İÇİN TÜM İMKANLARI KULLANMAYA HAZIRIZ”

Çakmak, gençlerin eğitimde başarılı olmaları için tüm imkanların seferber edildiğini belirterek, “Gençlerimizin başarılı olması için elimizdeki tüm imkanları kullanmaya hazırız. Gençlerimizin çalışması, başarılı olması ve güzel makamlara gelmesi bizleri fazlasıyla sevindirecektir.Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin başarılarını görmek ve onlarlaberaber bizlerde onların mutluluklarını yaşarız.Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize kaynak kitaplarınıdağıttık, gençlerimize yapılan yatırımlar hiçbir şekilde fazla değil her zaman bir eksiktir” ifadesini kullandı.

“GENÇLERİMİZİN BAŞARILI OLMASI İÇİN TALEPLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ”

Gençlerin taleplerini karşılamak için tüm imkanlarınkullanılacağını belirten Çakmak, “Ziyaretimiz sırasında genç kardeşlerimizin bazı talepleri oldu, hepsi de olumlu ve makul taleplerdi. Gençlik evinin akşam saatlerinde ve hafta sonu hizmet verilmesi talep ettiler. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmayla gençlerimizin bu taleplerini yerine getireceğiz. En iyi yatırım geleceğe ve gençlere yapılan yatırımdır şiarıyla hareket ediyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERLER  YDS sınav sonuçları açıklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.