enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfaspor Pendikspor maçına odaklandı

Şanlıurfaspor Pendikspor maçına odaklandı

Şanlıurfaspor Pendikspor maçına odaklandı
02.12.2021 17:33
0
A+
A-

Şanlıurfaspor ligde kendi evinde karşılaşacağı lider Pendikspor maçının hazırlıklarına sıkı şekilde hazırlanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 16. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Şanlıurfaspor, 6 Aralık Pazartesi günü 11 Nisan Şehir Stadyumu’nda oynayacağı Pendikspor maçına odaklandı.

Kendi evinde puan kaybetmek istemeyen sarı yeşilli ekipte tek hedef galibiyet olarak belirlenirken, takım antrenmanlarında da temponun arttığı gözlemlendi.

TEKNİK HEYET FUTBOCULARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Teknik Direktör Ali Tandoğan’ın tüm futbolcularla birebir yakından ilgilendiği antrenmanların bugünkü programı ise ilk olarak ısınma ile başladı. Dar alanda pas çalışması ve ardından taktik çalışma ile devam eden antrenmanda kadro dışı bırakılan Kadir Kaan Özdemir, Devrim Taşkaya ve Şerif Doğan kadroda yer almadı.

BAŞKAN YETİM’DEN ÖĞRENCİLERE MÜJDELİ HABER

Futbolcular ve teknik heyette tempo sürerken, pazartesi günkü karşılaşmaya katılımın yüksek olması için girişimlerini sürdüren yönetim kurulundan da müjdeli haber geldi.

Kulüp Başkanı Emin Yetim, Pazartesi günü saat 13.00’da karşılaşacağı Pendikspor karşılaşmasına gelecek 12 yaş ve üstü öğrencilerin bilet ücretlerini kendisinin karşılayacağını duyurdu.

TFF kuralları gereği pandemiden dolayı karşılaşmalara 12 yaş altı seyirci alınmazken, yönetimin aldığı karar sosyal medyada da takdirle karşılandı.

Şanlıurfaspor Pendikspor maçı 6 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’da oynanacak.

HABERLER  Şanlıurfaspor'u zorlu maçlar bekliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.