enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfalı Öğrenciler Ankara’da Bilim Çalışmalarını Yerinde Gördü

Şanlıurfalı Öğrenciler Ankara’da Bilim Çalışmalarını Yerinde Gördü

Şanlıurfalı Öğrenciler Ankara’da Bilim Çalışmalarını Yerinde Gördü
11.12.2021 14:40
0
A+
A-

Haliliye Belediyesinin desteklediği gezi ile öğrenciler, Ankara’da HAVELSAN ve TUSAŞ’ı ziyaret etme imkanı buldu.


Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haliliye Kaymakamlığının düzenlediği, Haliliye Belediyesinin ise desteklediği gezi ile öğrenciler Ankara’ya götürüldü.

Ankara’da yazılım, havacılık, uzay bilimi ve mühendislik alanındaki çalışmaları yerinde görme fırsatı bulan öğrenciler, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

CANPOLAT: “ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

HAVELSAN ve TUSAŞ’a yönelik gezilerle gençleri geleceğe hazırladıklarına vurgu yapan Canpolat, “Ankara’da HAVELSAN’ın Genel Müdürlüğündeyiz. Değerli mühendis arkadaşlarımız bizleri, Şanlıurfalıları, Haliliyeli öğrencileri misafir ettiler. Bizler Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle Şanlıurfa’da üniversite sınavına hazırlanan değerli öğrencilerimizi buraya getirdik. Teknoloji, bilişim, yazılımla ilgili Türkiye’de neler oluyor görmeleri, geleceğe yönelik birçok bölümde ilerlenmesi için teknik, kültürel ve tarih dolu bir gezi planladık. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması, ufukları ve vizyonlarının açılması için Haliliye Belediyesi olarak buna öncülük ettik” ifadesini kullandı.

Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural da, “HAVELSAN da misafiriz, buradaki amacımız ülkemizin teknolojik gelişiminin ne kadar ileriye gittiğini görmeleri ve ülkeleriyle gurur duymaları. Ben bu imkanı sunan Belediye Başkanımız sayın Mehmet Canpolat beye, Kaymakamımız Metin Esen beye ve Genel Müdürümüz Akif Nacar beye çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Haliliye Kaymakamı Metin Esen ise şöyle konuştu:

“Şanlıurfa Haliliye ilçemizdeki öğrencilerle beraber HAVELSAN’ı ziyarette bulunduk. Burada amacımız, gençlerimizin tercihlerinden önce düşüncelerinde şekillenmeden önce ülkemiz için çok önemli görevler yerine getiren HAVELSAN’ı ziyaret etmeleri ve bu ziyaretten sonrada ülkemiz için önemli stratejik bir kurumda görev alacak genç mühendisler olarak kendilerini hayal etmelerini sağlamak için böyle bir gezi düşündük. Bu imkanı bize sağlayan HAVELSAN genel müdürümüze, çalışan değerli mühendislerimize teşekkür ediyorum.’’

HABERLER  Eyyübiye’de doğal gaz ulaştırılan sokaklar onarılıyor

HAVELSAN ve TUSAŞ’a gerçekleştirilen geziyle bilimle iç içe olma fırsatı bulduklarını kaydeden öğrenciler ise Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

HAVELSAN ve TUSAŞ’a yönelik yapılan gezinin ardından Şanlıurfalı öğrenciler, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni ve Anıtkabir’i ziyaret etti.

Öte yandan, Ankara’da gerçekleşen geziye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ve HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.