enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4987
EURO
34,5779
ALTIN
2.477,99
BIST
9.551,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Bu Kez Suruç’ta! Şanlıurfa Barışıyor

Bu Kez Suruç’ta! Şanlıurfa Barışıyor

Bu Kez Suruç’ta! Şanlıurfa Barışıyor
14.12.2021 21:37
0
A+
A-

Şanlıurfa’da dün Ceylanpınar’da husumetli belediye başkanları barışmıştı. Bugün de Suruç’ta iki aile arasındaki 9 yıllık kan davasın barışla sona erdi.


Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 9 yıl önce iki aile arasında başlayan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kan davası barışla son buldu.

Suruç’ta Dirik ve Atmaca aileleri arasında 2012 yılında başlayan husumet yıllarca sürdü. İki aileyi barıştırmak için birçok siyasetçi ve kanaat önderleri araya girdi. Bu çabalar sonuç verdi ve taraflar arasındaki husumet bugün son buldu. Suruç merkezinde bir düğün salonunda düzenlenen programla taraflar barıştı.

Ceylanpınar ilçesinde de dün Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile eski belediye başkanı Abdullah Aksak’ın aileler arasında yaşanan kavgada 1 kişi hayatını kaybetmesinin ardından başlayan husumet, kanaat önderlerinin araya girmesiyle barışla sonuçlanmıştı.

HABERLER  Urfalılar tiyatroya ilgisiz
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.